Jonge meid zorgt online voor verwarring en ophef: ‘Ik dacht echt dat dat je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Reacties stroomden binnen nadat Nicole Downs nieuws over haar relatie met de 33 jaar oudere Michael deelde op TikTok.

Een jonge vrouw vertelt dat ze zich een leven zonder haar 33 jaar oudere partner Michael niet kan voorstellen, ondanks het leeftijdsverschil.

Op 18-jarige leeftijd ontmoette Nicole Downs haar partner Michael, destijds 51 jaar oud en nu, op 22-jarige leeftijd, zijn ze al drie jaar samen en hebben ze hun relatie openbaar gemaakt.

Oorspronkelijk hield Nicole hun relatie geheim, maar nu heeft ze hun romance openbaar gemaakt op TikTok.

Samen simuleerden ze het weggooien van een slot en sleutel, wat leidde tot opmerkingen waarin velen dachten dat ze familie van elkaar waren.


In een video op TikTok deelde Nicole haar verhaal: “We hebben ook een leeftijdsverschil van 33 jaar. We zijn gelukkig samen, ondanks wat andere mensen misschien denken.”


“Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen als we elkaar nooit zouden ontmoeten. We zijn in 2018 begonnen met daten.”


Vervolgens deelde ze dat ze al drie en een half jaar samenwoonden en beschreef ze hun relatie als: “beste vrienden. We hebben samen één kat, Grizzy. Gelukkiger en hechter dan ooit.”


De video van Nicole werd meer dan 700.000 keer bekeken en kreeg allerlei reacties, waarbij veel mensen dachten dat Michael haar vader was, of zelfs haar opa.


Eén persoon schreef: “Ik dacht

Voordat ik naar het onderschrift keek, zei iemand: “Ik dacht dat het je vader was.” En een ander zei: “Ik dacht echt dat dat je opa was.”

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Sommigen gaan wel heel erg ver met hun opmerkingen na deze video!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven