Verdrietig nieuws voor de zoon van Frans en Mariska Bauer: ‘Het is hoe het is’

jr 2 1024x576jpg

“Elke week stemt een trouwe groep kijkers af op de avonturen van de familie Bauer. Twintig jaar geleden was hun realityserie al razend populair en ook de nieuwe serie is een groot succes.”

“Niet alleen papa Frans en mama Mariska vallen in de smaak, maar ook hun charmante zonen trekken veel aandacht.”

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

“Vooral Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke fans, vooral onder de jongere kijkers. Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendin, die regelmatig in de serie verschijnen.”

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

“De vriendin van Fransje Jr. was in de eerste afleveringen niet te zien, omdat hun relatie tijdelijk verbroken was. Dit viel goed bij de jonge vrouwelijke kijkers, die Fransje bijzonder aantrekkelijk vinden.”

“In een recente aflevering werd onthuld dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw was overgeslagen, en ze verscheen weer in de show.”

Na een kort moment van geluk in de liefde, zijn er opnieuw ontwikkelingen in het liefdesleven van Fransje. Hij en Emy zijn weer uit elkaar, helaas.

Ondanks dit feit, stoort het Fransje niet dat zijn ex te zien is in de serie: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”

Er lijkt echter geen lang vrijgezellenleven voor Fransje in het verschiet te liggen, gezien zijn grote schare fans op Instagram.

Hij deelt regelmatig video’s waarin hij zijn outfit van de dag laat zien: “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”


”Ik besloot gewoon een keer een filmpje te maken van mijn outfits om te kijken wat mensen daarvan vinden. Het eerste filmpje ging best wel hard, dus mensen vonden het blijkbaar tof om te zien.”


1. Het leek weer even goed te gaan maar helaas…
2. Helaas bleek dit van korte duur voor Frans junior.
3. Gelukkig is hij nog jong, dit komt hij wel te boven.
4. Het leek weer goed te gaan maar dit is niet het geval.
5. Helaas was de nieuwe poging geen succes voor hem…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven