Zoon Martijn Krabbe komt met update over zijn vader: ‘Alles wat hij wil dat mensen weten’

WhatsApp Image 2024 07 10 at 100115jpeg

Martijn Krabbé maakte in maart bekend dat hij ziek is. Onlangs heeft zijn zoon Bickel een update gegeven over de situatie aan Shownieuws.

Volgens Bickel gaat het redelijk goed met zijn vader. “Hij wil zelf niet veel delen over zijn medische toestand, dus ik respecteer dat ook.”

Martijn Krabbe ernstig ziek: ‘Voor mijn gezin is dit het moeilijkst’

“Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post. We hebben veel steun aan elkaar, zien en spreken elkaar veel. Naar omstandigheden gaat het goed.”

“Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en er op reageren. Ik heb wel een paar mooie reacties voorbij zien komen”, zo besluit Bickel.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“Onlangs heeft Martijn via zijn Instagram-account laten weten: ‘De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit’.”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“Martijn vervolgde met: ‘Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is.'”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“Hij deelde ook: ‘Mijn ziekte is momenteel privé en dat wil ik graag zo lang mogelijk zo houden. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.'”

1. Zijn zoon komt met een langverwachte update:
2. Bickel Krabbe laat weten hoe het met zijn vader gaat:
3. Zoon Martijn geeft langverwachte update over zijn vader.
4. Hij is dankbaar dat zijn vader zoveel steun krijgt.
5. Bickel geeft een update over de gezondheid van zijn vader.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven