Yvonne Coldeweijer neemt drastisch besluit: Mensen ontvolgen massaal!

WhatsApp Image 2024 04 26 at 082219jpg

De bekende roddelvlogger Yvonne Coldeweijer heeft aangekondigd dat ze haar focus verlegt naar een selecte groep volgers.

Tijdens een recente aankondiging op haar Instagram-kanaal ‘Life of Yvonne’ heeft ze haar volgers verrast door aan te kondigen dat ze exclusieve content zal gaan aanbieden aan betalende leden.

Deze strategische verandering heeft geleid tot een aanzienlijke afname in het aantal volgers.

Over deze ontwikkeling verklaarde ze: “Ik ben door meer dan 15 duizend mensen ontvolgd.” Coldeweijer transformeert haar huidige account naar een privéaccount en belooft persoonlijkere content voor degenen die blijven:

“Als je dat waardeert, blijf me dan zeker volgen.” Ze lanceert een ‘speciale juice-memberclub’ waar volgers zich voor €8,95 kunnen abonneren om exclusieve roddels te ontvangen.

Yvonne verzekert dat de exclusiviteit van haar club zal resulteren in nog opmerkelijkere nieuwtjes:

“Deze club moet echt klein blijven, want hoe kleiner de club, hoe sappiger de nieuwtjes die ik kan delen. De nieuwtjes worden sappiger dan ooit tevoren,” belooft ze.

Ze benadrukt de noodzaak om je aan te melden: “Voordat ik beslis om je de toegang te ontzeggen.”

Niet iedereen bekritiseert deze aanpak. Zo heeft Frans Bauer bijvoorbeeld positieve woorden over Coldeweijer gesproken. Hij prees haar innovatieve benadering van de roddeljournalistiek in een interview met VROUW: “Ja, als ze mijn dochter was, zou ik een trotse vader zijn.”

“Mensen kunnen kritisch zijn over die juicekanalen, maar het is de nieuwe tijd en zij is daar een vertegenwoordiger van.”

Bauer beschouwt de snelle verspreiding van nieuws als een natuurlijke evolutie van de traditionele roddelbladen.

De nieuwe koers van Coldeweijer positioneert haar als een pionier in het leveren van hoogwaardige roddels, gericht op een kleiner, maar mogelijk meer betrokken publiek.

Op de lange termijn kan deze aanpak haar een diepere connectie met haar volgers opleveren, hoewel het aanvankelijk volgers kan kosten.

Ondersteund door invloedrijke figuren zoals Frans Bauer blijft Coldeweijer een markante naam in de Nederlandse media.

De tijd zal uitwijzen of haar keuze voor exclusiviteit de gewenste resultaten zal opleveren.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven