Yolanthe plaatst opvallende foto met tekst: Bekendmaking relatie met deze mooie dame?

WhatsApp Image 2024 05 27 at 210052 4jpg

In de afgelopen maanden is Yolanthe Cabau vaak gezien met een vrouw met wie ze mogelijk een relatie heeft, aldus diverse media op basis van bronnen.


Cabau, bekend van haar eerdere relaties met Wesley Sneijder en Jan Smit, lijkt nu een andere weg in te slaan. Sneijder en Cabau gingen uit elkaar nadat Sneijder herhaaldelijk ontrouw was geweest.


Na die breuk had Cabau tijdelijk een relatie met een jonger mannelijk model uit Rotterdam, maar lijkt nu haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.


Vandaag plaatste Cabau een nieuwe foto met haar vermeende nieuwe partner, Molly Hatchcock. In een eerdere interview met Grazia gaf Cabau al aan dat ze ervaring had met relaties met vrouwen:


“Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol.”


Recentelijk lijkt Cabau opnieuw deze weg te zijn ingeslagen en ze lijkt er erg blij mee te zijn. Al geruime tijd worden de twee samen gezien en nu lijken ze een officiële relatie te hebben.


Met de tekst “Alles of niets” onder de foto lijkt Cabau te impliceren dat ze bereid is volledig voor deze relatie te gaan.


De exacte betekenis achter deze woorden blijft vooralsnog speculatie, maar het is duidelijk dat Cabau gelukkig is met haar nieuwe levenspad.


1. Toch wel een heel leuk koppel nietwaar?!
2. Niet 1 maar 2 bloedmooie vrouwen
3. Bijzondere tekst…
4. De foto met tekst zegt genoeg
5. Twee hele mooie vrouwen

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven