Wendy doet zorgelijke onthulling: ‘Je mag hier ook wel iets mee doen’

wh 1jpg

In de wereld van luxe vakantieparken wordt het leven van Peter Gillis, de heersende figuur van het vakantieparkrijk, steeds meer blootgelegd.

Steeds zwaarder wegende details over de gezondheidsproblemen van Peter zijn onlangs onthuld door zijn vriendin Wendy, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het wordt duidelijk dat de rijkdom van de campingmagnaat niet alleen in vastgoed ligt, maar ook in een groeiende taillelijn die helaas niet overeenkomt met de stijgende lijn van zijn bedrijf.

Gillis, bekend van zijn bourgondische levensstijl, lijkt de waarschuwingssignalen voor zijn eigen gezondheid te negeren.

Zijn indrukwekkende gewichtsverlies van 28 kilo vorig jaar leek een lichtpuntje na zijn ziekenhuisopname wegens een alarmerend lage hartslag en een ernstige suikerc0ma.

Echter, een recente onthulling door Wendy op Instagram suggereert dat dit lichtpuntje nu meer lijkt op een gouden randje om zijn taille.

Wendy heeft onverschrokken en zonder terughoudendheid rauwe beelden gedeeld van Peters omvangrijke borstpartij, met een grap over het dragen van een beha.

Deze beelden, die eerder thuishoren in een privé-fotoalbum dan op het wereldwijde web, hebben zijn volgers gesch0kt.

De eens zo vastberaden Gillis, met zijn verhaal van triomf op de weegschaal, lijkt terug bij af.

Wendy wijst liefdevol op de omvangrijke realiteit van haar partner, terwijl ze speels in zijn welvaartsbuik knijpt. “Je mag hier ook wel iets mee doen,” zegt ze.

Met altijd een grap paraat, reageert Gillis op de zorgen met humor: “Puur natuur, toch.”

De conversatie neemt een komische wending wanneer Wendy opmerkt: “Ja, dat is waar, maar jouw borsten zijn groter dan de mijne, schat.”

Het idee van Peter in een beha, met cup G, zorgt niet alleen voor gelach bij Wendy, maar ook bij zijn volgers. Ze vragen zich af of er binnenkort een collectie bh’s wordt bezorgd bij de poorten van hun campingparadijs.

Scroll naar boven