Wendy van Hout wil alle kansen grijpen en deelt haar nieuwste idee om geld te verdienen!

WhatsApp Image 2024 06 09 at 122618jpg

De muzikale carrière van Wendy van Hout lijkt mogelijk van korte duur te zijn, want met haar stem zal ze waarschijnlijk geen zalen vullen.


Hoewel Peter zijn vriendin ervan overtuigd heeft dat ze zangtalent bezit, bleek haar eerste optreden geen succes te zijn, wat niet verrassend is: Wendy kan simpelweg niet zingen.


Direct na haar teleurstellende optreden besloot ze zanglessen te nemen, een ongewone aanpak in vergelijking met anderen.


Wendy heeft geen management, wat opvallend is. Ze verklaart: “Als je mij wilt boeken voor een optreden, krijg je mij echt aan de lijn.” Ondanks financiële steun van Peter, beschouwt Wendy zingen als werk.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Overweegt Wendy te stoppen vanwege de kritiek die ze ontvangt? Ze zou kunnen besluiten om te stoppen. “Misschien zeg ik over een jaar wel, dat heb ik gedaan. Ik stop ermee en ga een boek schrijven”, aldus haar gedachten.

Bronnen beweren dat Wendy haar Petertje heeft verlaten: ‘Move on’

Wendy beweert dat ze ‘alle kansen’ grijpt. Als al het andere faalt, zou Wendy misschien een carrière kunnen opbouwen op OnlyFans, net als Nicol Kremers, de ex van Peter.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

Volgens Wendy is het belangrijk om uitstapjes te maken, maar zijzelf zal je nooit op OnlyFans zien. Ze verklaart: “Je mag altijd uitstapjes maken vind ik, maar je zal mij nóóit op OnlyFans zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor.”

1. Ze heeft zelf gelukkig door dat zingen toch niet zo’n goed idee is.
2. Wendy heeft al plan B mocht zingen toch geen succes worden.
3. Kennelijk denkt Wendy dat ze van alle markten thuis is…
4. Dit plan is in ieder geval beter dan die microfoon in de hand!
5. ZE heeft al bedacht wat ze na het zingen wil gaan doen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven