Waylon schiet uit zijn slof nadat hij vraag krijgt over gerucht dat door de wandelgangen gaat!

WhatsApp Image 2024 05 26 at 122855jpg

In een recent artikel van weekblad Privé werd beweerd dat zanger Waylon, wiens echte naam Willem is, een enorme belastingschuld zou hebben die kan oplopen tot miljoenen euro’s.


Het blad meldt dat zijn riante woning al te koop staat om naar verluidt deze enorme schuld af te lossen.


Tijdens een uitzending van de talkshow van Renze Klamer werd Waylon gisteren onverwacht geconfronteerd met vragen over deze beweerde schuld, wat resulteerde in een heftige reactie van de zanger.

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Privé beweert dat Waylon minstens een miljoen euro schuld heeft en citeert: “Hij heeft een aanzienlijke schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Zijn huis heeft overwaarde, en om hiervan te profiteren, is verkoop onvermijdelijk.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Volgens hem heeft steun van de regering gekregen, zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat geld deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem.

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

In de talkshow van Renze Klamer werd Waylon direct geconfronteerd met de geruchten.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

Renze vroeg: Ik moet nog even weten, want ik las deze week dat je failliet was, maar dat schijnt niet zo te zijn. Je hebt nog gewoon kleren aan en een gitaar bij je.

Loading=”lazy” decoding=”async” width=”1024″ height=”860″>
Bizarre beelden van zanger Waylon online gezet: Gaat hij weer over de schreef?

Waylon’s reactie was een mix van verontwaardiging en verrassing: “Ja, ik moest deze week in de krant lezen dat ik mijn huis moet verkopen.”

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

”Sterker nog, dat het te koop staat. De meest stille verkoop in de geschiedenis van stille verkopen. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is.” Hij lichtte toe waarom hij eerder niet had gereageerd op de geruchten:

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Weet je wat het is. Nu geef je het ook aandacht en alles dat je aandacht geeft, dat groeit. Ik heb er geen behoefte aan om er aandacht aan te geven, maar Jezus Christus, echt. Het is echt heel heftig.”

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

De timing van de publicatie van deze geruchten bleek ook een groot probleem voor de zanger: “Het is ook een beetje de timing waarop dit soort dingen dan naar voren komen, weet je wel. Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind,”

“Mijn vrouw heeft nog maar acht weken te gaan voordat ons nieuwe kindje er is en dan moet ze in de krant lezen dat we ons huis moeten verkopen. Wauw.”

“De verhalen over Waylon zijn talrijk in het Gooi. Hij zou zelfs technisch failliet zijn door een enorme belastingschuld die er ligt. Het gaat om veel geld!”

Bibi is woest en wil dat haar gezin met rust wordt gelaten: ‘Jullie spelen met mensenlevens’

Ondanks Waylon’s ontkenningen blijft Evert Santegoeds van Privé bij het verhaal: “We zitten er nogal dik bovenop bij Waylon, dat weet je.”

Waylon reageerde boos en sarcastisch: “Nee, en zeker niet voor 1,8 miljoen! Voor 1,8 miljoen koop ik het zelf nog een keer!”

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar
Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

1. De verhalen over Waylon zijn talrijk in het Gooi!
2. Overduidelijk dat hij niet blij is met deze vraag!
3. Een boze en sarcastische zanger…
4. Gaat lekker en dan ook nog een hoogzwangere Bibi
5. Ik heb te doen met zijn zwangere vriendin…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven