Vrouw brengt haar kinderen niet meer zelf naar school: ‘Ik schaam me voor mezelf’

WhatsApp Image 2024 06 28 at 133933 2jpg

Megan Louise heeft ervaren hoe lastig het kan zijn om zowel een moeder te zijn die haar kinderen naar school brengt als een actieve deelneemster op een bekend online platform.


Als alleenstaande moeder van twee dochters, waarvan de oudste naar school gaat, ondervindt ze weerstand van andere ouders vanwege haar online bezigheden.


“Op school heb ik situaties meegemaakt waarin andere moeders niet erg vriendelijk tegen me waren. Ik voel me beschaamd als moeder en ze laten me geloven dat ik iets verkeerd doe en een slechte moeder ben.”


Ondanks de kritiek is Megan vastbesloten om door te gaan met haar online werk, wat haar inkomen aanzienlijk verhoogt. Voor haar betekent dit de mogelijkheid om haar kinderen meer te bieden.

Wanneer veroordelingen van schoolmoeders op haar pad komen, merkt Megan ook dat de reactie van schoolvaders niet positief is.


Door ongemakkelijke situaties waarbij vaders naar haar staren, heeft Megan de beslissing genomen om haar dochter niet langer zelf naar school te brengen.


Ondanks de uitdagingen van haar leven als model, blijft Megan ervoor kiezen om haar online carrière voort te zetten vanwege de financiële voordelen die het met zich meebrengt.


Er wordt nu vaak geregeld dat andere mensen haar kinderen naar school brengen. Wie meer wil weten over Megan en haar werk, kan op haar platform meer van haar zien.

1. Ze heeft vooral last van vaders met een bobbel in hun broek…

2. De moeders doen niet aardig tegen haar vanwege haar baan

3. Deze moeder is niet geliefd op het schoolplein

4. Ze ondervindt behoorlijk wat tegenstand op het schoolplein

5. Haar kinderen kan ze niet meer naar school brengen

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven