Vrouw wil kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is altijd actief’

stelletjejpeg

Een 24-jarige dame, genaamd Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS, liep zonder rekening te houden met het leeftijdsverschil van 61 jaar tussen hen door het gangpad met haar 85-jarige partner, Charles Pogue.

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 bij een wasserette, waarna hun vriendschap begon.

In februari 2020 vroeg Charles Miracle uiteindelijk ten huwelijk nadat hij zijn gevoelens aan haar had bekend, en ze stapten in juli 2022 in het huwelijksbootje.

Miracle heeft de wens om twee kinderen met Charles te krijgen om een nieuwe generatie te creëren voor de tachtigjarige die momenteel geen kinderen heeft.

In een interview met de Daily Mail onthulde Miracle, van Nigeriaanse afkomst, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was zonder zijn exacte leeftijd te kennen.

Ze voegde eraan toe dat toen ze zijn exacte leeftijd te weten kwam, ze al gevoelens voor hem had, ondanks het leeftijdsverschil.

”Toen ik erachter kwam dat ik te diep zat, was het een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen.”

”Daar kwam ik in gesprek achter toen we elkaar onze geboortedatum vroegen en hij zei dat hij in 1937 was geboren.”

”Ik heb zijn leeftijd nooit eens vastgesteld, we wilden gewoon zien hoe het ging. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik vind hem leuk voor hem. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en actief…”

De 45-jarige moeder van Miracle, Tamika Phillips, en haar 72-jarige opa, Joe Brown, steunen hun relatie vanaf het begin nadat ze zagen hoe gelukkig Charles haar maakte. Echter, het bleek moeilijk om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen.

Naast het feit dat mensen hen in het openbaar verwarren met vader en dochter, krijgt Miracle ook negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven