Vrouw kan geen vriendje krijgen omdat ze ontzettend knap is: ‘Het is een eenzaam leven’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 092613jpeg

Op TikTok vinden veel influencers tegenwoordig hun succes. Ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier, maar hebben één ding gemeen: ze hunkeren naar aandacht.


Voor sommige influencers is het echter niet zo eenvoudig om die aandacht te krijgen. Sommigen gaan tot het uiterste om in de schijnwerpers te staan, soms met controversiële opmerkingen.


Een voorbeeld hiervan is Ashley, een TikTokker die onlangs opschudding veroorzaakte met haar uitspraken over haar liefdesleven.


Zij beweert dat ze “erg single” is omdat mannen “bang” zijn voor haar schoonheid en intelligentie. Ook deelt ze dat haar volgers niet kunnen geloven dat ze nog steeds single is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Ash (@stayustyles)

Ondanks haar schoonheid zijn mannen onder de indruk, maar doet geen enkele man moeite om een romantische relatie met haar aan te gaan.


Al acht maanden heeft ze geen man meer in haar leven gehad, en volgens haar komt dit allemaal door haar uiterlijk. Mannen vinden haar te knap en durven de eerste stap niet te zetten.


“Mannen zien me slechts als een fantasie, waardoor ze de stap niet durven te maken,” verklaarde ze. Ze merkte op dat de mannen die wel contact opnemen, volgens haar allemaal als “ugo” of “weirdo” beschouwd worden.


Deze situatie maakt haar extreem eenzaam, wat haar diep raakt: “Het is een eenzaam leven, zeker als je weet wat je waard bent.”


Ondanks dat haar opmerkingen mogelijk verbazing zouden opwekken in de commentsectie, begrijpen veel vrouwen haar juist. Ze herkennen haar ervaringen en voelen sympathie voor Ashley.

@ashbabank

lonely life when you know your worth😮‍💨

♬ original sound – A$H

1. Volgens haar is het eenzaam omdat ze weet wat ze waard is…
2. Mannen zijn volgens haar bang voor haar schoonheid
3. Mannen zijn bang omdat ze te knap en te slim is
4. Zou bijna medelijden met haar krijgen..
5. Meid wat ontzettend sneu voor je!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven