Vrouw trouwt de man van haar dromen: ‘Iedereen beweerde dat ik een golddigger was’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Sienna Keera, 27, is helemaal vanuit Sydney in Australië naar Londen verhuisd om bij haar man George Keywood te zijn. Ondanks hun gelukkige relatie worden ze geconfronteerd met gemene trolls.


Een vrouw die vanuit Australië is verhuisd om bij haar vriendje te wonen nadat ze in zijn DM’s was geglipt, heeft gereageerd op trolls die zeggen dat ze alleen bij hem is voor zijn geld.


Sienna Keera, 27, uit Sydney, ontmoette haar huidige echtgenoot George Keywood nadat ze zich aangetrokken voelde tot zijn personage in de Britse documentaire People Just Do Nothing.


Nadat ze de komedie had gezien over een piratenzender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het personage Craig, gespeeld door George.Sienna, die haar verhaal deelde met het tijdschrift Take 5, beschreef hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”


Na hun ontmoeting in 2018 zijn de twee inmiddels getrouwd en hebben ze een tweejarige zoon, Oliver.


Echter worden ze dagelijks lastiggevallen door mensen die twijfelen dat Sienna echt van George kan houden.


Het koppel deelt delen van hun relatie op TikTok en krijgt kritiek waaruit blijkt dat sommigen denken dat het allemaal een ‘publiciteitsstunt’ is.

“Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden,” vertelde iemand Sienna.

Echter, Sienna onthulde dat het in werkelijkheid zij was die George als eerste benaderde.

Terwijl ze zijn show bekeek, begon ze zich steeds meer tot hem aangetrokken te voelen. Daarop zocht ze hem op Instagram en stuurde hem een bericht waarin stond dat ze hem hilarisch vond.

George reageerde verrassend en al gauw raakten ze in gesprek. Sienna beweert dat het niet lang duurde voordat het gesprek een flirtende wending nam.


“Ons Instagram-gesprek begon en ik denk dat wat ons echt verbond, was dat we zoveel gemeen hadden.”


“We ontdekten al snel dat we beiden creatief waren en de sterke drang hadden om succesvol te zijn. Die gemeenschappelijke basis legde de fundamenten voor onze relatie.”


Sienna had oorspronkelijk een reis naar Europa gepland samen met haar vriendin. Toen haar vriendin echter moest afzeggen, besloot Sienna om alleen de steden Londen, Amsterdam en Parijs te bezoeken.


Toen ze in het Verenigd Koninkrijk aankwam, keek ze uit naar haar eerste ontmoeting met George.

Voordat ze in Londen arriveerde, stuurde Sienna hem een berichtje om af te spreken. Ze nodigde George uit bij haar AirBnB.

Toen George de volgende dag arriveerde, was Sienna, die worstelde met haar jetlag, erg zenuwachtig.

Maar toen ze de deur opendeed voor George, verdwenen haar zenuwen en voelde ze zich meteen op haar gemak.

Tijdens hun dagen samen bezochten ze de Tate Modern en genoten ze van elkaars gezelschap tijdens diners.


Sienna besloot George uit te nodigen om met haar mee te gaan op haar zes weken durende tour door Europa, omdat het meteen goed klikte.


Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland begonnen Sienna en George te praten over hun toekomst samen en hoe hun relatie op afstand zou kunnen werken wanneer Sienna terug zou keren naar Australië.


George overwoog om naar Australië te verhuizen, maar twijfelde omdat dit zou betekenen dat hij zijn acteercarrière helemaal opnieuw zou moeten beginnen.


Na grondig overleg besloot Sienna om haar leven te veranderen en naar Londen te verhuizen.

“Na haar terugkeer in Australië, heeft ze onmiddellijk een visum aangevraagd voor het Verenigd Koninkrijk en haar ouders verteld dat ze permanent naar Londen zou verhuizen,” zegt ze.

Sienna vertelt: “Na de eerste schok en nadat ze George via Skype hadden ontmoet, keurden mijn vader en moeder onze relatie goed.”

“Kort nadat we verhuisd waren, zijn George en ik naar Venetië gereisd waar hij me ten huwelijk vroeg. Enkele maanden later raakte ik zwanger van ons eerste kind,” zegt Sienna.

“Toch moeten George en ik nog steeds omgaan met trollen die beweren dat onze relatie alleen om de roem draait. Ik geef toe dat George hier beter mee om kan gaan vanwege zijn achtergrond in de showbusiness,” zegt Sienna.


Sienna heeft geleerd de negatieve opmerkingen te negeren en zich te richten op de steun die ze ontvangt na verloop van tijd.


“Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we de kritiek van de haters weerleggen. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar in werkelijkheid gaat het om het leven!”


“Het risico nemen in de liefde zoals ik deed, loont niet altijd – maar ik ben zo dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel deed.”


1. Velen dachten dat er hier sprake was van een publiciteitsstunt…
2. Mensen geloven niet dat ze verliefd op hem is geworden..
3. Velen denken dat ze bij hem is vanwege de roem…
4. Het koppel krijgt behoorlijk wat negatief commentaar.
5. Het gaat haar niet om het geld, het gaat haar om zijn hart…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven