Bizar: Vrouw besluit haar voorhoofd te laten verkleinen en toont het resultaat!

WhatsApp Image 2024 05 01 at 085150jpeg

In onze moderne maatschappij, waar cosmetische ingrepen steeds gebruikelijker worden, kiezen veel mensen voor plastische chirurgie.

Of het nu gaat om een als te groot ervaren neus, overtollig buikvet, of ongewenste proporties van de onderbenen, de mogelijkheden lijken oneindig.

Een recente trend, die vooral populair is geworden door TikTok, is het verkleinen van het voorhoofd.

Een 27-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk, die al sinds haar zevende onzeker was over de grootte van haar voorhoofd, kwam op TikTok verschillende video’s tegen over deze ingreep.

Na jaren van worstelen en het aangetast worden van haar zelfbeeld door pesterijen op school, besloot ze dat het tijd was om actie te ondernemen.


Met grondig onderzoek en overleg met een kliniek achter de rug, onderging ze een operatie die £9000 kostte, bijna €10.000.


Tijdens de ingreep werd een paar centimeter van het midden van haar voorhoofd verwijderd en twee centimeter van de zijkanten.


Ondanks dat de operatie littekens achterliet, kunnen deze verborgen worden door haar lange bruine haar.


De hoge kosten en pijn van de procedure terzijde, heeft de vrouw geen spijt van haar beslissing.


Ze beschrijft de impact van de operatie als levensveranderend en uitte haar tevredenheid met de woorden: “I feel so happy now, it’s life-changing. It’s changed my whole life.”


Dankzij de ingreep voelt ze zich hersteld en geniet ze nu volop van het leven, vrij van de onzekerheid die haar jarenlang plaagde.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven