Appie de Blauwe Vogel zorgt voor opschudding door nieuwe video te plaatsen!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

Appie Mussa, een goede vriend van Joost Klein en zelf 25 jaar oud, draagt bij aan de opschudding rond de controverse met Joost.


In een nieuwe video heeft Abdulhani Mussa Ali, beter bekend als Appie, opnieuw kritiek geuit op het Eurovisie Songfestival. Voor velen die ouder zijn dan 40, is de naam Appie wellicht onbekend.


Appie was degene die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival verkleed was als een blauwe vogel naast Joost op het podium stond, een optreden dat geen vervolg kreeg.


Appie heeft nog steeds sterke gevoelens over de situatie. Eerder deelde hij een video waarin hij beweerde dat er “eigenlijk helemaal niks was gebeurd” en dat Joost onterecht was weggestuurd.


“Appie heeft een nieuwe TikTok-video gemaakt waarin hij opnieuw zijn frustraties laat zien. Hij draagt een snavel en danst op een bekend nummer van Lily Allen.”


“Aan het einde van het fragment, terwijl hij blijft dansen, steekt hij provocatief twee vingers op naar het logo van het songfestival.”


“Het is onduidelijk wat Appie precies hoopt te bereiken met deze actie. De video lijkt meer een uiting van frustratie dan een stap naar een oplossing.”


“De situatie rond Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven een punt van discussie en speculatie in de media en onder fans.”

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂
#eurovision2024
♬ original sound – Bella&lt3

“Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven