Vliegtuigpassagiers filmen voorbijrazende UFO: Het is absoluut geen drone!

ufoojpg

Terwijl Michelle Reyes op 25 maart zich aan boord bevond van een lijnvlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten, zag ze een ongewoon verschijnsel: een ‘vliegende cilinder’.

De volgende dag plaatste ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit leidde tot veel speculatie op sociale media over de aard van het object. In een interview met NewsNation op 24 april vertelde Michelle:

“Het eerste wat ik deed was een e-mail sturen naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te brengen van mijn waarneming.”

“Het zou een veiligheidsrisico kunnen vormen, maar helaas heb ik niets van hen gehoord; ze hebben mijn e-mail niet beantwoord.”

Ook een andere persoon had het object opgemerkt dat Michelle had gezien. Ze voegde eraan toe: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag.”

Volgens Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio was het donkere object dat hij had gezien, vrij dicht bij het vliegtuig dat op het punt stond te landen.

Thomas vond het onwaarschijnlijk dat het object een helikopter of een drone was, gezien de locatie, vorm en de nabijheid van een commerciële vluchtroute.

In een interview met de New York Post zei Thomas: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”

De ongebruikelijke aard van de waarneming werd benadrukt door iemand die een groot deel van zijn carrière heeft besteed aan het bestuderen van onverklaarbare verschijnselen in de lucht.

1. Deze beelden halen de twijfels die je had…weg!
2. Je weet niet wat je ziet bij het bekijken van de beelden.
3. Bizar dit! Kan jij het verklaren?
4. Het object komt wel heel dicht bij het vliegtuig!
5. Deze waarneming is volgens de expert van ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven