Vrouw (62) wil visum voor haar echtgenoot (26): ‘We willen gewoon samen zijn’

ii 1jpg

Een vrouw ontmoette online een man die 37 jaar jonger was dan zij en werd verliefd op hem, ondanks dat ze hem eerst voor iemand anders had aangezien.


Isabell Dibble, 62, kreeg een vriendschapsverzoek op Facebook van Bayram Boussada, 26, en zo begon hun verhaal.


In eerste instantie dacht Isabell, grootmoeder van tien, dat Bayram een man was die ze eerder in Tunesië had ontmoet. Ze wees zijn verzoek af omdat ze hem “te jong” vond.


Maar later kwamen ze in gesprek en besefte Isabell al snel dat hij totaal anders was dan ze dacht.


Ondanks haar oorspronkelijke scepsis klikte het en besloot Isabell in oktober 2019 naar Tunesië te vliegen, waar Bayram een romantisch aanzoek plande en een enthousiaste Isabell ‘ja’ zei.


Het paar trouwde in januari in Tunesië bij een registratiekantoor en vierde hun speciale dag met ongeveer 100 gasten.

Beste gasten.


Isabell vindt, ondanks het leeftijdsverschil, dat ze gelukkiger is dan ooit tevoren. Het kostte het stel echter moeite om Bayram naar Groot-Brittannië te krijgen vanwege de cor0napan demie. Met de huidige vliegbeperkingen weten ze niet zeker wanneer ze weer samen zullen zijn.


Isabell, die in Dymchurch in Kent woont, deelde: ‘Ik weet dat er zoveel nadelen zijn en had daarom mijn twijfels en was sceptisch.”


‘Ik heb dit soort verhalen over vrouwen gelezen en had nooit gedacht dat ik in deze positie zou belanden. Hij heeft me nooit om geld gevraagd of om iets anders gevraagd.’


“Het maakt hem niet uit of ik daarheen verhuis of dat hij hierheen komt, we willen gewoon samen zijn. Ik heb hier familie, kinderen en kleinkinderen, dus ik wil niet weg.’

Isabell voegt toe dat beide families hun relatie steunen en zegt: “Mijn familie was aanvankelijk onzeker, dat zou natuurlijk zo zijn. Maar hun houding is: ‘Je hebt het zwaar gehad in het leven, dus doe waar je gelukkig van wordt.’”

“Ik heb drie echtgenoten verloren en ze weten dat ik wat opwinding en liefde nodig heb in mijn leven. Ze weten dat ik jong van hart ben en dat hij me gelukkig maakt.”

“We trouwden bij de plaatselijke burgerlijke stand en hadden een receptie aan de overkant van de straat waar zijn ouders wonen. De bruiloft was ongelooflijk, en zijn familie steunt ons ook.”

Nu willen ze dat Bayram naar Groot-Brittannië komt, zodat ze hun huwelijksleven goed kunnen beginnen, maar door de pandemie zijn ze op een struikelblok gestuit.

Isabell zegt: “Er moeten zoveel mensen in onze positie zijn die met hun partners in het buitenland vastzitten en het moeilijk vinden om een ​​visum te krijgen tijdens de COVID-19-uitbraak.”

Isabell zegt: “Met alles wat er momenteel gaande is, hangt het een beetje in de lucht. Ik hoop dat het in juni zal zijn, maar wie weet.”

Isabell zegt: “Ik kan gewoon niet wachten om hem hierheen te halen, zodat we samen kunnen blijven genieten van de tijd.”

Bayram, een taxi chauffeur, zegt: “We spraken ongeveer zes of zeven maanden voordat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik was een beetje zenuwachtig om haar voor de eerste keer te zien, maar ik was opgewonden.”

Bayram zegt: “Het kan me niets schelen dat we een leeftijdsverschil hebben; ik denk er niet over na. Leeftijd is slechts een getal en ik zie haar niet als een ‘oudere vrouw’, ik zie haar gewoon als een goede vrouw.”

Bayram zegt: “Ze maakt me gewoon zo blij – ik vertrouw haar en zij vertrouwt mij. Isabell maakte zich veel zorgen over de ontmoeting met mijn familie, maar ze zijn zo blij en verwelkomden haar.”

“C0rona maakt het moeilijk, maar zij is mijn vrouw, ik zou voor altijd wachten, en binnenkort kan alles weer beginnen.”

“Ze is zo gek maar goed gek – ik hou zoveel van haar. Isabell is mijn prachtige vrouw. Ze is mijn ziel, mijn alles.”

De 37-jarige dochter van Isabell, Emma, geeft toe dat ze twijfelde toen ze voor het eerst hoorde over de relatie, maar staat nu volledig achter hun huwelijk.

Ze zei: “Ik had er geen probleem mee dat mijn moeder iemand online ontmoette. Mensen ontmoeten elkaar de hele tijd op Facebook.”

“Zoveel verhalen hoor je over jongere mannen die oudere vrouwen ontmoeten en maar op één ding uit zijn. Een van mijn grootste zorgen was dat ze naar een ander land ging om een vreemde te ontmoeten,”

“Ik was constant aan de telefoon met haar terwijl ze weg was, en zij deed hetzelfde voor mij,”

“Na het zien van hun connectie, begrijp ik hoe oprecht ze zijn. Hij houdt duidelijk van mijn moeder,”

“Met alle uitdagingen en verliezen die ze heeft doorgemaakt, is het zo fijn om haar nu gelukkig te zien,”

“Ik heb hem ontmoet via FaceTime terwijl mijn moeder op bezoek was, maar ik kijk er naar uit om hem in persoon te ontmoeten,”


Hij is tenslotte de echtgenoot van mama – dus het zal leuk zijn om hem ook op persoonlijk vlak te leren kennen.”


1. Deze grootmoeder leerde haar man kennen in Tunesië.
2. Hij heeft haar nog nooit om geld gevraagd zo laat ze weten.
3. Haar dochter van 37 leerde hem kennen via Facetime.
4. Ze hoopt dat hij een visum krijgt zodat ze kunnen samenwonen.
5. Naar eigen zeggen is zij de vrouw van zijn dromen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven