Dame heeft aparte denkwijze: Mannen die weinig verdienen mogen niet daten!

WhatsApp Image 2024 04 07 at 160326 1jpg

In Nederland is het gebruikelijk dat tijdens een date de rekening wordt gesplitst, wat bekend staat als ‘Going Dutch’.


Er zijn vrouwen die weigeren hun deel van de rekening te betalen, ondanks dat veel mannen graag betalen.


Datingexpert Karla Elia zorgt voor opschudding door te stellen dat mannen altijd moeten betalen voor hun dates.


Volgens Elia moeten mannen die weinig verdienen zelfs stoppen met daten als ze niet in staat zijn om een luxueuze levensstijl voor een vrouw te garanderen.


Zij vindt dat vrouwen als een investering moeten worden beschouwd, waarbij mannen zorgen voor luxe cadeaus, uit eten gaan en een welvarende levensstijl.


Naast financiële investeringen moeten mannen ook emotioneel stabiel zijn en een ‘leveranciersmentaliteit’ hebben, aldus Elia.


Zij is tevens van mening dat een man zijn eigen woning moet hebben, omdat hij anders niet bekwaam is in het echte leven en relaties met vrouwen.


Hoewel Karla zelf nooit date met mannen die minder verdienen dan zij, benadrukt ze dat mannen ook bereid moeten zijn om huishoudelijke taken op zich te nemen.


De vraag rijst echter of Karla zelf ook iets te bieden heeft aan mogelijke partners, anders zou ze nog lang single kunnen blijven.


Een bericht gedeeld door Karla Elia (@karlaeliaa)

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven