Bizarre transformatie: Vader laat zijn tatoeages verwijderen omwille van zijn dochter!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 104011 2jpg

De Australische Ethan ‘ModBoy’ Bramble heeft een uitzonderlijke ervaring opgedaan door zijn lichaam te laten versieren met meer dan 200 tatoeages, waar hij nu spijt van heeft.

Bramble heeft extremiteiten opgezocht in zelfexpressie door onder andere zijn tong te splijten en zijn navel te laten verwijderen, naast het stretchen van zijn oren op jonge leeftijd.

Hoewel tatoeëren een gangbare vorm van zelfexpressie is, erkent Bramble dat hij enige spijt voelt over zijn rigoureuze keuzes, ondanks de aanzienlijke geldsom die hij eraan heeft besteed.

In een interview met LadBibleTV’s ‘No Filter’ serie geeft Bramble toe: “Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik spijt heb van sommige tatoeages,” en voegt eraan toe, “Niet alleen spijt, ik denk dat er een verschil is tussen spijt hebben en anders bekeken willen worden.”

Zijn voornaamste zorg is de mogelijke beoordeling door anderen, vooral in contexten zoals het brengen van zijn dochter naar school.

Bramble vreest de invloed die zijn uiterlijk kan hebben op haar. “Het gezicht is iets belangrijks dat – voor sommige personen, niet iedereen – kan leiden tot een heleboel problemen voor jezelf.”

”En ik zou waarschijnlijk niet willen dat mijn dochter ermee te maken krijgt tot ze wat ouder is,” legde hij uit.

Na een jaar van laserchirurgie, ondergaat Bramble nog steeds een pijnlijk proces om zijn gezichtstatoeages te laten verwijderen. Het wordt in delen gedaan,” deelde hij mee.

Hij beschrijft zijn motivatie als een poging om zijn angstgevoelens aan te pakken, die gedeeltelijk veroorzaakt worden door zijn opvallende uiterlijk.


“Ik ben blij met hoe ik eruit zie, maar ik ben ook blij met de wetenschap dat de komende twee jaar de tatoeages op mijn gezicht steeds minder zullen worden. Ik ben gewoon het canvas aan het opruimen.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven