Urk-ster Greetje erkent moeilijke periode: ‘Pijnlijk tot op het bot’

urk 1jpg

In een recente openhartige bekentenis heeft Greetje Hakvoort, bekend van haar deelname aan de realityserie Urk!, onthuld dat ze een zware les heeft geleerd dit jaar. Op haar Instagram deelde ze:

“Dit jaar begon met een harde wijze les… pijnlijk tot op het bot. Maar, des te harder we focussen op alles wat ons gelukkig maakt.” Het exacte inzicht dat ze heeft opgedaan blijft vooralsnog mysterieus.

Greetje Bosma doet opmerkelijke onthulling: Daar ben ik nu wel achter!

Vorig jaar maakte Greetje al bekend dat ze ging scheiden, en aan het begin van dit jaar leek ze opnieuw de liefde te hebben gevonden.

Urker Greetje openhartig over mokerslag: ‘als een behoorlijk onaangename verrassing’

Echter is ook die relatie inmiddels verbroken. Greetje vertelde onlangs aan weekblad Privé: “Het was een mooie en leerzame periode, waarvan ik genoten heb.”

Heftige confrontatie voor Greetje Bosma: ‘anders dan verwacht’

”De relatie was uiteindelijk niet stabiel genoeg om samen verder te gaan. We ontdekten dat we te veel van elkaar verschilden.” Ze benadrukte ook dat de relatie te snel ging:

Opnieuw heftige periode voor Greetje uit Urk: ‘kwetsend en een beetje vernederend’

“Hij bleek uiteindelijk een heel ander persoon te zijn dan ik had gedacht. Daarom was het belangrijk dat we niet te overhaast te werk gingen.”

Urk-ster! Greetje komt met update: ‘Het is eigenlijk best verdrietig’

De breuk heeft een zware tol geëist van Greetje, die bekent: “Ik was erg verliefd en datzelfde gold voor hem. Dat is zeker waar.”

Urker Greetje heeft boodschap voor toetsenbordhelden: ‘Soms pijnlijk zelfs’

”Ik wil graag dat jullie weten dat ik enorm liefdesverdriet heb. Dit raakt me diep. Ik voelde vlinders in mijn buik. Dat is misschien waarom het nu zo pijnlijk is.”

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven