Vrouw (62) en echtgenoot (27) delen bijzondere uitdaging: reacties stromen binnen

WhatsApp Image 2024 05 01 at 083627jpg

Met een leeftijdsverschil van 37 jaar blijven Cheryl McGregor, 62, en haar 27-jarige echtgenoot Quran McCain de aandacht trekken.

Ondanks externe kritiek, omarmt het paar hun liefde en blijven ze actief op sociale media.

Op Cheryl’s TikTok-account @oliver6060 deelden ze onlangs een speelse video.

In deze nieuwe video spelen Cheryl en Quran een variant van ‘steen, papier, schaar’.

De inzet? Een snelle maaltijd van McDonald’s, bestaande uit een hamburger en friet.

De regels zijn simpel: de verliezer moet een rondje rennen terwijl de winnaar zo veel mogelijk van het eten probeert te eten voordat de ander terugkeert.

Cheryl won de eerste ronde en koos ervoor om een hamburger te eten. De lachsalvo’s volgden toen haar kunstgebit niet meewerkte, waarna ze opmerkte:

“Okee, ik haal mijn tanden er even uit zodat ik kan eten.” Deze opmerking zorgde voor een reeks reacties op TikTok, waarbij een kijker schreef: “Moet ik mijn tanden eruit halen om te kunnen eten? Wat is dit voor een griezel?”

@oliver6060 🪨📄✂@King 🤴🏾 Quran #fyp #couplecomedy #agegap

#rockpaperscissors ♬ original sound – Queen cheryl 👸

In juli 2021 werden ze verloofd in een restaurant waar Quran een ring van 3.000 dollar presenteerde. Het stel vierde in september hun tweede huwelijksverjaardag.

Ter ere van deze mijlpaal deelde Quran een video met de woorden: “Blij dat ik al twee jaar getrouwd ben met deze fantastische koningin. Ik bid tot God dat hij ons nog vele jaren gunt. Gefeliciteerd baby.”

Cheryl en Quran blijven een bron van fascinatie en inspiratie voor velen doordat ze laten zien dat ware liefde geen leeftijd kent.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven