Totale weersverandering verwacht deze week: Hier moeten we rekening mee gaan houden!

regen 1jpg

Heb je afgelopen weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in de hand of heerlijk ontspannen op het strand?

De afgelopen dagen hebben we enorm geluk gehad, wat velen naar buiten heeft gelokt om van het warme zonnetje te genieten.

Koester dat warme gevoel goed, want volgens Weeronline zal het mooie weer van de afgelopen dagen plaatsmaken voor iets totaal anders deze week.

“We beginnen de week nog met zonnige en droge momenten op maandag en dinsdagochtend, maar verwacht in de middagen buien,” meldt Weeronline.

“Op maandag zullen er door heel het land verspreid buien vallen, terwijl op dinsdag de buien waarschijnlijk beperkt blijven tot het zuidwesten.”

Tijdens deze buien bestaat er ook een mogelijkheid van onweer en windstoten, dus bereid je voor op mogelijk heftig weer.


In het zuidwesten blijven de temperaturen aangenaam, met voorspellingen rond de 21 graden, terwijl lokale pieken in het oosten en noordoosten kunnen oplopen tot 25 of 26 graden.


Vanaf woensdag zal de temperatuur iets dalen naar ongeveer 19 graden overdag. De nachten worden ook kouder, met verwachte temperaturen tussen 11 en 13 graden.


De rest van de week blijft het weer wisselvallig, met afwisseling tussen regenbuien en droge periodes waarin de zon zich laat zien.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven