Een oma met een missie: ‘Veel jonge vrouwen kunnen niet aan mij tippen’

haajpg

Hattie Retroage, een 86-jarige grootmoeder en voormalige danseres, bewijst in een tijd waarin datingapps de norm zijn dat leeftijd slechts een getal is.


Hattie heeft meer dan 50 dates gehad en doorbreekt conventionele ideeën over ouder worden en daten, zonder plannen om te vertragen.


“Veel jonge vrouwen kunnen niet aan mij tippen,” zegt Hattie met een knipoog naar haar actieve liefdesleven, nadat ze op 48-jarige leeftijd na haar scheiding begon met online daten.


Ze leeft voluit en kiest ervoor te daten met mannen die aanzienlijk jonger zijn dan zijzelf.


Haar profiel op Tinder, met verleidelijke foto’s, trok snel de aandacht van vele jonge mannen. “Het doel van mijn leven is om het negatieve beeld van ouder worden te veranderen,” verklaart ze, met als missie ouderdom opwindend te maken.


Hoewel ze een voorkeur heeft

In haar zoektocht naar fysieke intimiteit is Hattie erg selectief als het gaat om jongere mannen.

“We gaan eerst uit om te zien of er chemie is,” zegt ze. Haar verhaal, dat ook in 2018 werd belicht in het programma ‘Age Gap Love’ van Channel 5, toont aan dat liefde en aantrekkingskracht geen leeftijdsgrenzen kennen.

Naast haar avonturen op Tinder is Hattie actief als seksueel adviseur en werkt ze aan een boek dat mensen van alle leeftijden aanmoedigt om open te staan voor relaties met aanzienlijke leeftijdsverschillen.

Haar levensstijl heeft echter ook spanningen binnen haar familie veroorzaakt. Haar oudste zoon heeft haar de toegang ontzegd tot zijn kinderen vanwege haar onconventionele keuzes.

Ondanks de familiale spanningen heeft Hattie geen spijt van haar keuzes. Ze omarmt haar seksualiteit en is dankbaar dat ze op haar leeftijd nog steeds van het leven kan genieten.

“Ik ben dankbaar dat ik zoveel minnaars kan hebben als ik wil,” zegt ze. Hattie’s verhaal is een krachtig voorbeeld van zelfacceptatie en levenslust, ongeacht de leeftijd.


Hattie Retroage doorbreekt stereotypen en toont dat passie en verlangen niet verdwijnen naarmate de jaren verstrijken.


Haar verhaal dient als inspiratie voor zowel ouderen als jongeren om voorbij traditionele normen te kijken en het leven volledig te omarmen, zelfs als dit betekent dat men soms de oppervlakkigheid van seks moet accepteren.

1. Deze oma is dankbaar dat ze zoveel minnaars kan hebben.
2. Door haar levensstijl ziet ze haar kleinkinderen niet meer.
3. Deze dame doorbreekt taboes!
4. Deze oma heeft een missie in het leven.
5. Leeftijd hoeft dus absoluut niet alles te bepalen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven