De reden waarom Thomas zijn relaties niet werken: ‘De hoek van zijn geaardheid’

WhatsApp Image 2024 03 24 at 161821 1jpg

Zanger Thomas Berge, bekend onder zijn artiestennaam, heeft op zijn 34e levensjaar al twee gezinnen gesticht.

Op basis van recente roddels staat hij echter op het punt een derde gezin toe te voegen, vanwege zijn vermeende neiging tot ontrouw.

Al geruime tijd actief in de showbizzwereld, nam Berge op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op, genaamd “Mijn Luchtballon”, die als promotie maar liefst 800.000 keer werd verkocht en verspreid door Neckermann.

Zijn artiestennaam werd zorgvuldig gekozen in de hoop een aandeel te veroveren in de Duitse muziekwereld, volgend in de voetsporen van artiesten als Heintje en Jan Smit.

Nu, 22 jaar later, staat Berge nog steeds in de schijnwerpers. Hij heeft drie kinderen bij twee verschillende vrouwen, maar beide relaties zijn inmiddels tot een einde gekomen.

De exacte reden voor deze situatie blijft vooralsnog onduidelijk aangezien de zanger zelf weinig details prijsgeeft.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Volgens journalist Karin Riethoven, werkzaam voor weekblad De Story, zou de oorzaak mogelijk kunnen liggen in Berge’s seksuele voorkeur.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Zij suggereert: “De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid.”

Al vanaf het begin van zijn carrière circuleren geruchten in de showbizz over Berge’s vermeende homoseksualiteit, wat volgens sommigen zou verklaren waarom hij nooit het ware geluk bij een vrouw zal vinden.

Berge zelf heeft

Volgens hem is er echter geen andere vrouw in zijn leven: “Benadrukken wil ik dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is!”


Desondanks heeft Mediacourant opgemerkt dat Berge spreekt over ‘geen andere vrouw’, wat de suggestie wekt dat er mogelijk wel een man in het spel is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven