Sylvie Meis hekelt Nederland: Volgens haar zijn dit de (bizarre) redenen waarom zij kritiek krijgt!

WhatsApp Image 2024 06 24 at 154621jpg

Deze week was Sylvie Meis opnieuw het doelwit van kritiek vanwege haar reactie tijdens een interview, waar ze zelfverzekerd antwoordde op vragen over haar inkomen.


Naar verluidt lachte Sylvie zelfingenomen toen haar werd gevraagd of ze ‘meer of minder dan een ton verdiende’. Haar reactie op de kritiek was resoluut:


Iedereen die er iets te mooi uitziet of iets te succesvol is en ook niet bang is om daarvoor te staan… Je wordt gewoon afgemaakt. Ook deze podcast, ik weet het zeker, daar word ik ook op afgemaakt.”

Volgers staan voor raadsel bij filmpje van Sylvie: ‘Hoe heeft hij dat gedaan?’

Tijdens haar optreden in Vandaag Inside kreeg Sylvie felle kritiek, wat haar aanzette tot een reactie over de Nederlandse talkshowcultuur:

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

Het verschilt van de Nederlandse cultuur met al die talkshows hier waar het enige doel lijkt te zijn om constant kritiek te uiten, kritiek, kritiek, kritiek, kritiek. En mensen kijken daar blijkbaar graag naar, en dat is nog het ergste ervan.

“”

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

Sylvie bekritiseerde de televisiecultuur met haar uitspraak: “Het wordt in stand gehouden omdat televisiebazen weten dat het scoort. Hoe triest is dat eigenlijk?”

Sylvie Meis slacht0ffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

In Nederland wordt Sylvie als controversieel beschouwd, waarop ze antwoordde: “Ik ben duidelijk ambitieus, maar ik ben ook duidelijk heel vrouwelijk.”

Sylvie Meis slacht0ffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

”Ik ben heel duidelijk glamoureus en ik ben heel duidelijk trots op mezelf en ik ben heel duidelijk sexy en ik combineer dat allemaal. En ik ben ook nog eens heel intelligent. Ik denk dat dat heel lastig is voor de oudere man op televisie.

Sylvie Meis slacht0ffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

In Duitsland heeft Sylvie een positievere ervaring als bekendheid, zonder de intense kritiek van Nederlandse media.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Erkend werd echter dat in Duitsland ook carrières kunnen worden gemaakt of gebroken, vooral door invloedrijke media zoals Bild.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Opnieuw heeft het interview, dat een golf van kritiek veroorzaakte, Sylvie in het middelpunt van de media-aandacht geplaatst.

1. Naar eigen zeggen is ze het allemaal….
2. Sylvie heeft steeds minder met ons landje en de Nederlanders
3. Sylvie noemt even alle geweldige pluspinten van zichzelf…
4. Golf van kritiek na deze opmerkelijke podcast…
5. Miss Meis is helemaal weg van zichzelf…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven