Jonge student kan dienst van 8 uur niet aan: ‘Zoveel klanten ik moet zo hard werken’

bar 1jpg

Een Starbucks-barista heeft een emotionele video gedeeld waarin hij in tranen vertelt over zijn zware werkdag.


De jonge student, die zichzelf identificeert als transjongen, legt uit dat hij een dienst van acht uur moest draaien en dat dit voor hem te veel was.


Terwijl de meeste mensen werkweken van 36 tot 40 uur maken om hun rekeningen te betalen en ervaring op te doen, blijkt dit voor de student een grote uitdaging te zijn.


In de video vertelt hij dat de drukte in de winkel en het harde werken hem bijna tot een zenuwinzinking brachten.


“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” zegt hij, zichtbaar emotioneel. Hij geeft aan dat hij overweegt om helemaal te stoppen met werken omdat het te zwaar voor hem is.


“Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”


Ervaart hij frustratie omdat ondanks zijn inspanningen om eruit te zien als man, sommige klanten hem nog steeds als vrouw aanspreken. “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!” voegt hij toe.


Op sociale media heeft de video diverse reacties opgeroepen, waarbij sommigen begrip en steun tonen, terwijl anderen kritisch zijn over zijn reactie op de werkomstandigheden.

1. Maar het verhaal wordt nog erger….
2. ‘Ik zit in de pauzeruimte te huilen’
3. Breekt in tranen uit in een video!
4. Het leven van deze student is loodzwaar!
5. Tja wat moet je zeggen na het zien van de video….?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven