Stinkend rijk: Dame verkoopt potjes van haar eigen scheten voor dit bedrag!

schejpg

De bekende Singaporese influencer Cheng Wing Yee, ook bekend als @kiaraakitty met meer dan 230.000 Instagram-volgers, heeft recentelijk voor veel ophef gezorgd door potten met haar eigen winden online te verkopen.

Verbazend genoeg zijn deze potten waarin haar scheetjes opgesloten zitten al uitverkocht in haar online winkel.

In een periode waarin velen zoeken naar manieren om extra inkomsten te genereren, heeft Cheng een zeer ongewoon pad gekozen.

Na eerder al de aandacht te hebben getrokken met een nepaanval op zichzelf met eieren om meer volgers aan te trekken, lijkt de influencer nu een nog opmerkelijker route te nemen door haar eigen winden te verkopen.

De potten beweert ze ’tot 30 dagen houdbaar’ zijn nadat ze geopend zijn. Deze windpotjes kosten maar liefst £237 per stuk en verrassend genoeg zijn ze nu al uitverkocht.

Op haar online winkel adverteert ze: “Ben je benieuwd hoe je favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? STEL HET JE NIET ALLEEN VOOR, VOED JE NIEUWSGIERIGHEID.”

Toekomstige kopers worden echter gewaarschuwd dat het maken van een geurpotje enige tijd kan duren, en de verwerkingstijd zonder voorafgaande kennisgeving kan veranderen.

Het £237-schetenpotje is niet het enige opmerkelijke item in Chengs ongewone online winkel.

Voor dezelfde prijs kunnen fans ook gedragen lingerie van de influencer kopen, en haar gebruikt badwater is te koop voor maar liefst £395.

Er lijkt voor elk wat wils te zijn, zij het in een zeer ongebruikelijke vorm. Het verkopen van winden lijkt niet nieuw te zijn in de wereld van influencers.

In 2022 lanceerde Twitch-streamer Amouranth een bedrijf genaamd Cutie-Pa-TOOT-ies, waarbij ze haar eigen ‘geurpotjes’ voor een aanzienlijke £791 per stuk verkocht.

Stephanie Matto, een ster van 90 Day Fiancé en maker van volwassen content, beweerde ook aanzienlijke winsten te hebben behaald, tot wel £38.000 per week, met de verkoop van haar winden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven