Sigrid Kaag vertrekt: Voor dit megabedrag per maand kun je haar riante woning huren!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Sigrid Kaag vertrekt naar het buitenland voor haar nieuwe functie als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties.


Haar woning in Den Haag heeft ze daarom te huur gezet. De oorspronkelijke huurprijs was bijna 6000 euro per maand, maar dat leverde geen huurder op voor de politica, zo meldt de website BekendeBuren.


Om die reden heeft de voormalig D66-leider en minister van Financiën de huurprijs verlaagd met 350 euro, waardoor deze nu op 5500 euro per maand staat.


Naast de maandelijkse huur dient de huurder ook een eenmalige waarborgsom van 5850 euro te betalen, wat overeenkomt met de oorspronkelijke huurprijs.


Met een aankoop in 2021 voor circa 1,4 miljoen euro, heeft Kaag een woning bemachtigd die gestoffeerd wordt aangeboden en een indrukwekkende oppervlakte van 325 vierkante meter heeft.

De woning beslaat in totaal 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over vier woonlagen en een kelder. Daarnaast heeft de tuin ook een behoorlijke omvang van 101 vierkante meter.

Vanwege de aanwezige beveiligingsvoorzieningen, ziet Kaag deze woning voornamelijk als geschikt voor bijvoorbeeld ambassademedewerkers en het pand is direct beschikbaar.

Kijk voor foto’s en meer informatie op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos

1. De huurprijs van het pand is met 350 euro verlaagd omdat er nog geen huurder is.
2. Het pand is alleen geschikt voor zeer welgestelde personen…
3. Voor die prijs krijg je echter wel 11 kamers en een riante tuin.
4. Vanaf vandaag is het pand beschikbaar!
5. Om een huurder aan te trekken, is de huurprijs met 350 euro verlaagd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven