Sigrid Kaag vertrekt: Haar riante woning is te huur voor dit megabedrag per maand!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Sigrid Kaag heeft besloten om naar het buitenland te vertrekken vanwege haar nieuwe rol als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties.

Om deze reden heeft ze haar woning in Den Haag te huur gezet. Aanvankelijk stond de huurprijs op bijna 6000 euro per maand, maar dit bedrag bleek te hoog aangezien er geen huurder voor gevonden werd, meldt de website BekendeBuren.

Daarom heeft de voormalige D66-leider en minister van Financiën besloten om de huurprijs met 350 euro te verlagen, waardoor deze nu op 5500 euro per maand staat.

Naast de maandelijkse huur moet de huurder ook een eenmalige waarborgsom van 5850 euro betalen, wat overeenkomt met de oorspronkelijke huurprijs.

In 2021 heeft Kaag de woning gekocht voor ongeveer 1,4 miljoen euro.

Met een prijsverlaging van 350 euro is deze gemeubileerde woning nu beschikbaar voor slechts 2,65 miljoen euro en biedt een indrukwekkende ruimte van 325 vierkante meter.

De woning beschikt over 11 kamers, waaronder 7 slaapkamers en 3 badkamers, verdeeld over vier woonlagen en een kelder. De tuin is ook ruim met een oppervlakte van 101 vierkante meter.

De aanwezigheid van beveiligingsvoorzieningen maakt dit huis vooral geschikt voor ambassademedewerkers en is per direct beschikbaar, aldus Kaag.

Neem voor meer informatie en foto’s een kijkje op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos

1. De huurprijs is nu met 350 euro verlaagd vanwege de zoektocht naar een huurder.
2. Deze woning is enkel geschikt voor zeer welgestelde personen.
3. Voor de gereduceerde huurprijs van 2,65 miljoen euro ontvang je maar liefst 11 kamers en een ruime tuin.
4. Dit pand is vanaf vandaag beschikbaar.
5. De huurprijs is verlaagd in de hoop op het vinden van een nieuwe huurder.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven