Slecht nieuws voor zangeres Sieneke: Zowel ex als belastingdienst in actie gekomen!

WhatsApp Image 2024 06 14 at 105037jpg

Er is momenteel een intense echtscheidingsstrijd gaande tussen zangeres Sieneke en haar man Jan Baum, vooral met betrekking tot hun gedeelde woning waar Sieneke met de kinderen woont.


De twistappel betreft het eigendom van de woning, waarbij Jan Baum wil verkopen terwijl Sieneke graag met de kinderen wil blijven wonen.


Deze impasse heeft geleid tot juridische stappen van Baum tegen zijn ex-vrouw, die weigert hem uit te kopen en een nieuwe hypotheek af te sluiten.


Volgens recente berichten op BekendeBuren heeft nu ook de Belastingdienst zich in de zaak gemengd door executoriaal beslag te leggen op de woning.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

Dit betekent dat de Belastingdienst het recht heeft om de woning te verkopen als de openstaande belastingvorderingen niet worden voldaan.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Sieneke heeft nu te maken met maar liefst vijf dwangbevelen met betrekking tot belastingen van verschillende jaren.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Sieneke en Jan worden nu geconfronteerd met een uiterst zorgelijke situatie, aangezien het niet voldoen van de achterstallige belastingen kan leiden tot het verlies van hun huis.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

De lopende juridische procedures tussen hen en de betrokkenheid van de Belastingdienst werpen een schaduw van onzekerheid over de uitkomst van deze zaak.

1. Ai dit ziet er niet rooskleurig uit voor de zangeres!
2. De problemen stapelen zich op voor Sieneke!
3. Er zijn inmiddels maar liefst vijf dwangbevelen uitgevaardigd.
4. Kunnen wel stellen dat dit absoluut niet goed is!
5. Sieneke zal wel slapeloze nachten hebben!
3.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven