Tim wil samenwonen met zijn vriendin maar heeft bizarre eis: ‘Gore lucht’

vd 1jpg

Op het bekende forum “Am I the a**hole” (Reddit) heeft een recente discussie de aandacht getrokken van internetgebruikers over de hele wereld.

Het verhaal draait om Tim, een 23-jarige man uit Engeland, en zijn vriendin Caroline. Zij staan voor de uitdaging van samenwonen.

Tim heeft Caroline gevraagd om bij hem in te trekken, maar onder één bizarre voorwaarde: haar twee geliefde katten moeten weg en naar een asiel worden gebracht.

Caroline, hoewel ze enthousiast is over het idee van samenwonen, weigert afstand te doen van haar geliefde huisdieren, die voor haar als kinderen zijn.

Tim verdedigt zijn standpunt door te zeggen dat hij geen affiniteit met dieren heeft en dat hij zich stoort aan de schade die de katten aan zijn interieur veroorzaken, evenals aan de onaangename geur van de kattenbak.

Voor hem is het een redelijke eis om zijn leefomgeving te beschermen.

De reacties op het forum zijn echter voornamelijk in het voordeel van Caroline.

Velen benadrukken dat het opgeven van huisdieren geen acceptabele oplossing is en dat Tim misschien zijn prioriteiten moet heroverwegen als hij verwacht dat Caroline haar geliefde katten opoffert voor hun relatie.

De discussie gaat door en verschillende standpunten worden ingenomen over wat de juiste keuze is in deze situatie.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven