Roy Donders komt voor het eerst met opheldering geaardheid: ‘het hele verhaal’

WhatsApp Image 2024 06 12 at 130242jpg

In een interview met Beau Monde geeft Roy Donders, die al een paar jaar gelukkig is met zijn vriendin Michelle, verduidelijking over zijn verandering van partners.

Roy wil nu definitief ophelderen wat zijn seksuele voorkeur is, nadat hij vorig jaar liet doorschemeren niet meer over zijn geaardheid te praten.

Waarschuwing voor Roy Donders: ‘we gaan er niet van uit dat het zover komt’

Terugblikkend op zijn vroegere uitspraak zei Roy destijds: ”Ooit kom ik daarmee naar buiten, dan vertel ik het hele verhaal.” ”Ben ik gelukkig? Ik kwam er niet echt uit. Totdat ik in oktober 2021 Michelle leerde kennen.”

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Op dat moment had Roy nog geen ervaring met vrouwen en zat Michelle ook in een relatie. Desondanks klikte het tussen hen en volgens Roy was het niet een bewuste beslissing om van partner te veranderen.

Roy Donders laat er geen gras over groeien: ‘Weten dat allebei van elkaar’

”Ik ga gewoon met de stroom mee. Mijn gevoel zei dat ik dit moest onderzoeken.” Volgens Roy verliep alles daarna vanzelf.

Vriendin Roy Donders doet belangrijke oproep: ‘Daar had ik blijkbaar last van’

“Zijn nieuwe vriendin was goed ontvangen door zijn zus Rian en andere familieleden. ‘Het maakt ze niet uit met wie ik thuiskom. Iedereen is welkom.'”

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

“Roy wijst erop dat Nederland zich onderscheidt door mensen in hokjes te plaatsen. ‘Maar daar zijn we thuis nooit zo van geweest.’

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

“Wat is eigenlijk de seksuele voorkeur van Roy: mannen of vrouwen? Volgens zijn ex-vriend heeft de Stylist van Zuiden al jaren gedaan alsof hij hetero is, maar dat klopt niet.

Vriendin Roy Donders geschrokken en in tranen: ‘Dit kom nooit meer goed’

”Vroeger vond ik het al vervelend als mensen me een ‘homo’ noemden. Dus noem me ook geen bi of hetero. Ik ben gewoon wie ik ben, laat me.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Volgens Roy volgt hij gewoon zijn gevoel. ”Je gaat jezelf alleen labelen omdat anderen dat willen. Dat vind ik niet belangrijk, dus ik plaats mezelf niet in een hokje.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

1. Nu is het moment aangebroken waarop hij zijn verhaal zal vertellen.
2. Het is bewonderenswaardig hoe openhartig hij hierover is.
3. Eindelijk onthult hij het ware verhaal achter de verandering naar een vrouw.
4. Roy geeft nu een definitieve verduidelijking!
5. Roy legt eindelijk uit hoe het werkelijk zit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven