Vrouw laat vriendje om deze reden rollenbollen met haar vriendinnen!

WhatsApp Image 2024 03 26 at 204029 3jpg

Er lijkt een groeiende interesse te zijn in trio’s in bed, ondanks traditionele opvattingen over relaties die vaak overheersen.


Voor sommigen gaat deze interesse zelfs zo ver dat ze er een lucratieve onderneming van maken, zoals het Australische koppel Nathan en Rebecca.


Nathan en Rebecca zijn al een paar sinds de middelbare school en delen een passie voor avontuur en ondeugende activiteiten.


Om hun reislust te financieren, hebben ze besloten er0tische content te delen op het platform OnlyFans.


Met een jaarlijks inkomen van maar liefst 300.000 euro zijn ze inmiddels niet meer weg te denken van het platform.


Om uniek te blijven, gaan ze zelfs zo ver dat Rebecca Nathan toestaat om intiem te zijn met haar vriendinnen, iets wat zowel mannen als vrouwen op het platform lijken te waarderen.


Hoewel het succes op OnlyFans hen veel vrijheid geeft, komt het niet zonder uitdagingen.


Rebecca vertelt dat ze te maken krijgen met veel haat, maar dit weerhoudt hen er niet van om door te gaan met wat ze doen.


Voor hen is het belangrijkste dat ze kunnen genieten van hun reizen en hun relatie, die gebaseerd is op vertrouwen en vrijheid.


“Op het moment dat je start met OnlyFans krijg je direct veel met haat te maken. Maar die haat zorgt er niet voor dat we willen stoppen met wat we doen. ”


”Al 12 maanden op reis en we genieten er enorm van.”


Het verhaal van Nathan en Rebecca toont aan dat sommige mensen niet alleen OnlyFans gebruiken als inkomstenbron, maar ook als een manier om hun leven op hun eigen manier te leiden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven