Bizarre ontdekking in reclamebord van supermarkt: ‘genoeg om er in te wonen’

bord 1jpg

Er werd een vrouw ontdekt die bijna een jaar lang het dak van een supermarkt in Midland, Michigan, als haar thuis gebruikte.

Compleet met een geïmproviseerd kantoor, waaronder een minibureau, vloerbedekking, kleding, een goed gevulde voorraadkast, een printer en zelfs een kamerplant, had de 34-jarige vrouw zich ingenesteld in het reclamebord van een Family Fare-supermarkt.

De ontdekking van de vrouw werd gedaan toen aannemers eind april een verlengsnoer vonden dat niet op het dak hoorde.

Het reclamebord waarin ze verbleef, bleek hol te zijn en had een toegangsdeur, waardoor haar verblijf mogelijk was.

Volgens een politiewoordvoerder was de ruimte “absoluut groot genoeg om erin te kunnen zijn”, waardoor ze er ook weer uit kon, wat uiteindelijk gebeurde.


Door de aannemers werd een ongewoon snoer opgemerkt, wat leidde tot de ontdekking die resulteerde in de betrokkenheid van de politie nadat de supermarkt op de hoogte werd gesteld.


Op het moment dat de politie haar confronteerde, reageerde de vrouw begripvol en vertrok zonder verzet, met de uitspraak:


“Maak je geen zorgen, ik ga weg.” Er zijn geen aanklachten tegen haar ingediend, maar haar is wel de toegang tot het pand ontzegd.


De supermarkt heeft haar de bijnaam ‘Rooftop ninja’ gegeven, vanwege haar onopgemerkte aanwezigheid op het dak gedurende een jaar.


Hoewel sommigen haar beoordeelden

Niemand wist waar ze verbleef, en niemand vermoedde dat ze zich had gevestigd op het dak.

De politie blijft zich afvragen hoe de vrouw onopgemerkt op en neer kon gaan vanaf het dak.

“In mijn tienjarige carrière heb ik zoiets nog nooit gezien”, aldus de politiewoordvoerder. “Je zou nooit denken dat zoiets mogelijk is, maar ik wens haar het beste.”

Wat een verhaal… hoe dan?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven