Bijzondere reactie van zangeres Israel nadat zij vraag krijgt over diskwalificatie Joost Klein!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 121434jpg

Inmiddels zijn de resultaten van de halve finales van het Eurovisie Songfestival vrijgegeven, nadat het hectische evenement voorbij is.


Nederland behaalde een uitstekende tweede plaats in de tweede halve finale met in totaal 182 punten.


Oostenrijk, België, Griekenland en Malta steunden Nederland opmerkelijk genoeg door elk de maximale twaalf punten toe te kennen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Israël behaalde de overwinning in deze ronde met in totaal 194 punten, waarbij ze ook twaalf punten van Nederland ontvingen.


Echter verliep de avond van de finale minder voorspoedig voor Nederland, nadat er een incident achter de schermen plaatsvond met een productiemedewerker, wat leidde tot de diskwalificatie van de Nederlandse deelname. Armenië eindigde als derde in deze halve finale met 137 punten.


“België verzamelde 18 punten en eindigde als dertiende, waarbij Nederland vijf punten aan België gaf,” meldt Lekker Dan. “De winnaar, Nemo uit Zwitserland, behaalde de vierde plaats in de televoting tijdens de tweede halve finale.”


De eerste halve finale bracht een spannende strijd tussen Kroatië en Oekraïne voort, waarbij Kroatië als nipte winnaar werd uitgeroepen.


“Ierland complementeerde de top drie, wat de competitieve en onvoorspelbare aard van dit muzikale evenement benadrukt,” vermeldt het artikel.


Na afloop van het spektakel werd Eden Golan geïnterviewd voor de camera. Op een vraag over de diskwalificatie van Joost, besloot zij plotseling weg te lopen.

“Wat moet je hierover zeggen? 🤔🤔”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven