Wees op je hoede als je mysterieuze zwarte puntjes ontdekt in je keuken!

ktcjpg

In huis onverklaarbare dingen ontdekken is nooit prettig. Steeds wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe vlek op de muur verschijnt of een vreemde geur opduikt, ontstaan er meteen zorgen over mogelijke kosten voor toekomstige reparaties.


Een internetgebruiker kreeg hiermee te maken toen ze plotseling zwarte stippen in haar keuken ontdekte, zonder duidelijke verklaring.


Ontdekkingen van vreemde vlekken in de keuken of andere ruimtes veroorzaken natuurlijk bezorgdheid.


De keuken is de plek waar voedsel wordt bereid en waar hygiëne van groot belang is.


Echter wist een huiseigenaar niet wat te doen met een reeks mysterieuze zwarte stippen die herhaaldelijk verschenen.


In de Facebookgroep genaamd ‘WeLoveMrsHinch’ plaatste de bezorgde dame een bericht met de vraag, hopend dat iemand antwoord kon geven.


“Heeft iemand enig idee wat deze punten kunnen zijn? Ze verschenen eerst op de keukentegels en daarna bovenop de pc die we vanochtend in de keuken hebben staan.”


Gelukkig waren er andere Facebook-gebruikers die haar antwoord konden geven, ook al waren die antwoorden mogelijk niet geruststellend. “Kijk ernaar en je zult waarschijnlijk een spin vinden”, suggereerde iemand in de reacties.


Volgens de website van Pest Guidance vertonen spinnen “geen vaste uitwerpselen; in plaats daarvan zijn hun uitwerpselen dik en vloeibaar” en lijken ze op donkere inktvlekken die vaak op muren en oppervlakken verschijnen.


Hun uitwerpselen variëren van tinten zwart, bruin, wit tot grijs, afhankelijk van de spinnensoort, maar zijn doorgaans donkere vlekken of druppels.


Deze uitwerpselen bestaan uit een combinatie van voedsel en andere afvalstoffen die vrijkomen uit het lichaam van de spin, aldus de website.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven