Dikke pech voor Frans Bauer: ‘Jij bent mij er ook eentje’

fb8jpg

In een recent verkeersincident raakte Frans Bauer betrokken, waarbij hij per ongeluk met zijn cabrio tegen een dure auto aanreed.

De zanger deelde beelden van het incident op sociale media en zei lachend: “Shit! Heb ik nu een Porsche geraakt met de cabrio?”

Hij voegde eraan toe dat het gelukkig niet in Bordeaux gebeurde, waarmee hij wat luchtigheid aan de situatie gaf.

Fans reageerden snel op het bericht van Bauer. Een volger uitte zijn bezorgdheid over de verzekering met de woorden:

“Frans, dat meen je niet, ik hoop dat je goed verzekerd bent”. Een ander probeerde de situatie te relativeren met: “Oh oh Frans, hoop dat de schade meevalt. Gebeurt ons allemaal.”

Ook was er ruimte voor humor onder zijn volgers. Een van hen reageerde met: “Nee toch jongens, shit. Jij bent me er ook eentje, haha.”

In ander nieuws, na twintig jaar is de familie Bauer weer op televisie te zien met een nieuwe serie die hun leven volgt.

De serie kreeg positieve reacties van kijkers; na de eerste aflevering uitten ze hun plezier op platform X:

“Ik vind het nu alweer lekker vrolijke, hilarische tv,” en “Hier knapt een mens van op.”

De fans waardeerden dat het programma een ‘doodnormaal gezin’ toonde, wat hen aansprak.

Ook de tweede aflevering werd goed ontvangen. Een kijker deelde: “Zit echt al de hele tijd met een glimlach te kijken,” terwijl een ander zei:

“Dit raakt je dwars door het scherm heen!” De serie blijkt een succes en versterkt de band van de kijkers met de familie Bauer.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven