Patty Brard laat iedereen schrikken door zorgwekkende foto te delen

WhatsApp Image 2024 05 03 at 121508 1jpg

Onlangs heeft Patty Brard, bekend van Shownieuws en diverse realityshows, een ongelukkige val gemaakt op Ibiza, waarbij ze een blessure aan haar voet opliep.


Op haar Instagram-account deelde de 69-jarige ster een foto van haar ingepakte voet met de woorden: “Mag ie morgen weer beter zijn alsjeblieft?”


Met haar hashtags “Uitgegleden en verzwikt” geeft Patty hints over wat er precies gebeurd is tijdens het incident.


De val komt op een moment waarop Patty ook enkele professionele veranderingen heeft aangekondigd.


Recentelijk heeft ze besloten haar contract met Shownieuws niet te verlengen, waarbij ze aanvankelijk aangaf dat ze het rustiger aan wilde doen.


Echter, volgens de podcast De Communicado’s, gepresenteerd door Victor Vlam, spelen financiële redenen een grote rol.


Bronnen dichtbij de situatie hebben onthuld dat Patty om meer geld heeft gevraagd, wat echter werd afgewezen door John de Mol.


Vlam beweert dat Patty ontevreden is over haar overgang van vast contract naar freelancen en mede door haar recente projecten, zoals een serie op Videoland, vindt dat ze meer waard is.


De afwijzing van de salarisverhoging heeft blijkbaar tot frustraties geleid bij Patty, die hoopt dat de kijkcijfers van Shownieuws zullen dalen om haar waarde aan John de Mol te bewijzen. Vlam citeerde haar met: “Dan kan ze zeggen: zie je wel John! Geef mij maar die eurootjes.”


Opmerkelijk genoeg heeft Patty in een interview met RTL Boulevard gehint op een mogelijke terugkeer naar Shownieuws, misschien in afwachting van het alsnog inwilligen van haar financiële eisen door John de Mol.


Dit toont aan hoe onvoorspelbaar en dynamisch haar carrière blijft, zelfs na vele jaren in de schijnwerpers.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven