Patty Brard openhartig over groot familiedrama: Gerechtigheid nu zus taakstraf heeft gekregen!

WhatsApp Image 2024 05 30 at 103715jpg

In een diepgaande ruzie met haar zus zit Patty Brard al geruime tijd verwikkeld. De recente taakstraf die haar zus heeft gekregen, ervaart Patty als een vorm van gerechtigheid.

Patty deelt met weekblad Story over de vele drama’s in haar leven, waarbij niets haar meer pijn doet dan de manier waarop haar zus haar door de jaren heen heeft behandeld.

Opmerkelijke onthulling over liefdesleven Patty Brard: ‘relatie overgegaan in vriendschap’

Haar zus heeft een breuk in de familie veroorzaakt doordat ze Patty weg heeft gehouden bij hun zieke vader en dementerende moeder. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke familieruzie. “Tussen ons komt het nooit meer goed”, aldus Patty.

Deze dame doet boekje open over Patty Brard: ‘We hebben een liefdesrelatie met elkaar gehad’

Eerder heeft Patty publiekelijk aangegeven dat haar zus hun ouders tegen haar heeft opgezet. “Toen er geld werd vermist bij mijn vader, heeft ze de hele familie ervan overtuigd dat ik daarvoor verantwoordelijk was”, onthulde Patty aan de Volkskrant.

Patty Brard maakt zich zorgen om zoontje Lil Kleine en Jaimy Vaes: ‘Ik kan er niet over uit’

,,Mijn ouders wilden dicht bij Antoine en mij komen wonen. Mijn moeder had een appartement gezien dat ze graag wilde hebben en dat hebben Antoine en ik voorgefinancierd.”

Patty Brard speelt open kaart over zwellingen gezicht om wild west verhalen te voorkomen

Patty legt uit dat haar ouders geen hypotheek hadden kunnen krijgen omdat ze nog huizen in Spanje en Wateringen bezaten.

Patty Brard krijgt heftige waarschuwing van ex: ‘Als ze oorlog wil, kan ze oorlog krijgen’

,,Die moesten eerst nog worden verkocht. Maar dan was dit appartement weggeweest. Dus hebben wij hun bankrekening volgestort, zodat ze van de bank een hypotheek konden krijgen.”

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

Toen de huizen verkocht waren, stortten Patty en Antoine het voorgeschoten geld terug. ,,Ik verdenk mijn zus ervan dat zij mijn vader heeft wijsgemaakt dat die lening er nooit is geweest en dat wij een paar ton van hun rekening hebben gepikt.”

Mega-schandaal: Hangt er een fikse schorsing boven het hoofd van Patty Brard?

“Door een herseninfarct kon mijn vader niet meer rekenen, we hebben dit tien keer geprobeerd uit te leggen,” vertelt Patty.

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

De verhalen van haar zus deden Patty’s dochter geloven dat haar moeder een dief was, waardoor ze elf jaar lang geen contact had met haar.

Patty Brard krijgt duidelijk waarschuwing: ‘De waarheid is niet in het voordeel van haar’

1. Dit is dus de reden waarom ze 11 jaar geen contact had met haar dochter.
2. Jeetje wat heftig zeg!
3. Wat moet ze zich ellendig gevoeld hebben met haar man
4. Verschrikkelijk dit! Eindelijk gerechtigheid
5. Hoop dat ze dit nu kan afsluiten

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven