Wild verhaal over partyprinses Alexia: ‘die beter niet op televisie kunnen worden verteld’ 

al 1jpg

De reputatie van Prinses Alexia, de middelste van de drie Nederlandse prinsessen, is die van een ware ‘Partyprinses’.

Maar ondanks deze reputatie lijkt ze juist de meest gereserveerde prinses te zijn als het gaat om het delen van haar bezigheden, wat veel mensen verwarrend vinden.

Tijdens het jaarlijkse fotomoment van Willem-Alexander en het koninklijk gezin was royaltykenner Rick Evers aanwezig.

Gisteravond deelde hij zijn observaties tijdens een uitzending van De Oranjezomer. Rick constateerde dat Alexia zelden iets van belang zegt:

Het zijn toch mensen die uiteindelijk de geschiedenis schrijven, dus je wilt wat dingen van ze weten. Vraag het vooral niet aan Alexia, want die wil helemaal niets vertellen. Dat vind ik dan wel weer jammer…

Hélène Hendriks: “Wat is dat? Want Alexia, daar hebben we het eerder over gehad. Volgens mij was dat bij Koningsdag en toen werd ze een beetje bestempeld als: arrogant…

Rick is enigszins gefrustreerd door de ontwijkende antwoorden van de middelste prinses. Hij zegt: “Wat eraan voorafging: vorig jaar werd gevraagd wat ze in haar tussenjaar gaat doen.”

“‘Een beetje reizen, een beetje werken.’ Eigenlijk geen antwoord. Toen werd op Koningsdag gevraagd wat ze nou heeft gedaan in dat tussenjaar. ‘Ja, dankbaar, dierbaar’, nou, blablabla.”

“We hebben er helemaal niks aan. Nu dacht ik eigenlijk: zal ik het voor de derde keer vragen? Want die vragen worden vooraf ingediend, je kunt je erop voorbereiden, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan.”

“Maar er kwam wel weer zoiets, van: ‘Het gonst van de geruchten dat je naar Groningen toe gaat, er is al een mailadres. Wat ga je doen?’ ‘Ja, ik weet het nog steeds niet.’ Ja…” Dan besluit Rick om het wat smeuïger te maken…

Alexia staat bekend als de ‘Partyprinses’ van de drie prinsessen en wordt beschouwd als de meest uitgesproken van het koninklijke gezin.


Rick onthult: “Zij herkent zich niet helemaal in dat beeld… Maar… Ik ken verhalen uit het Haagse die beter niet op televisie kunnen worden verteld.


Jack van Gelder, ook aanwezig, besluit te vissen: “Als je nog een keer terug wil komen, zou ik het nu wel vertellen!


Ook presentatrice Hélène wil meer weten: “Jawel! Vrienden onder elkaar! Kom maar op, Rick! Eén smeuïg detail. Jawel!

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Hélène bevestigt dat zij en Dyantha Brooks daar ook in geïnteresseerd zijn. Het lijkt erop dat Rick voorlopig niet meer welkom zal zijn bij de fotomomenten.

1. Deze journalist zal wel niet meer welkom zijn bij de fotomomenten!
2. De fotomomenten kan deze journalist nu wel vergeten!
3. Deze journalist zal nooit meer welkom zijn bij persmomenten
4. Dat was gelijk de laatste keer voor deze journalist.
5. Dit verhaal zal hem duur komen te staan!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven