Lichte paniek bij Action: Concurrent verovert de Nederlandse markt!

acti 1jpg

Volgens het laatste nieuws heeft de beroemde winkelketen Action nu te maken met een nieuwe concurrent die soortgelijke producten aanbiedt tegen zeer lage prijzen.

Hoewel dit positief kan zijn voor consumenten, zal dit nieuws waarschijnlijk niet goed vallen bij Action zelf.

Al jarenlang staat Action bekend als de winkel waar je een gevarieerd assortiment producten kunt vinden tegen (redelijk) betaalbare prijzen.

Of het nu gaat om huishoudelijke artikelen, cosmetica, speelgoed, glaswerk, tuingereedschap of verfbenodigdheden, bij Action kun je het allemaal vinden.

Niet te vergeten zijn de telefoonaccessoires zoals betaalbare oplaadkabels en koptelefoons ruim op voorraad. Kortom, bij Action vind je alles wat je nodig hebt.

Het is opvallend dat er een nieuwe concurrent is bijgekomen voor Action in de vorm van de winkelketen ‘Die Grenze’, die snel groeit in de Nederlandse markt.

De focus van Die Grenze ligt op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen, wat aansluit bij de behoeften van veel consumenten.

Die Grenze, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), is opgericht in 2007 en heeft in Denekamp zijn eerste vestiging geopend.

Met een snelle uitbreiding heeft Die Grenze momenteel 53 vestigingen in heel Nederland, wat een aanzienlijke groei vertegenwoordigt.

Met hun groeiende klantenbestand en omzet veroorzaakt Die Grenze enige onrust bij Action, waardoor de vraag rijst of Die Grenze binnenkort de goedkoopste zal zijn in de markt.


Er is dan ook geen toeval dat vandaag Action heeft aangekondigd de prijzen van maar liefst 2.500 producten te verlagen. Het lijkt erop dat alleen maar intenser zal worden tussen deze twee ketens.

1. Inmiddels heeft de concurrent al 53 vestigingen in Nederland.

2. Action is wellicht straks niet meer de goedkoopste!

3. Had nog nooit van deze winkelketen gehoord!

4. Action kan niet anders dan de prijzen nog meer verlagen!

5. De concurrentiestrijd zal intenser worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven