Verbazing om filmpje Monique Westenberg: ‘Is dit serieus een vraag?’

WhatsApp Image 2024 04 09 at 140852 1jpg

Op Instagram deelde Monique Westenberg een video waarin ze haar volgers laat zien hoe ze haar haar in een paardenstaart doet.

Er is veel hilariteit onder haar volgers over het filmpje en de reacties stromen binnen.

“Ik heb de afgelopen jaren heel vaak de vraag in mijn DM gekregen hoe ik mijn paardenstaart maak,” schrijft Monique op Instagram.

“Ik dacht ik maak er een filmpje van zodat jullie het kunnen zien. Wat kan ik nog meer opnemen wat jullie leuk vinden om te zien?”

Monique legt in de video stap voor stap uit hoe ze een paardenstaart maakt, wat zorgt voor veel gelach bij de volgers.

“Is dit serieus een vraag… Hoe maak jij je paardenstaart?” vraagt iemand zich af. “Ik dacht precies hetzelfde…,” reageert een ander.

Maar Monique zelf vindt het niet zo grappig. “Je wilt niet weten hoe vaak…” Een andere volger stelt nog een belangrijke vraag aan Monique.

“Hoe vaak was jij je haren?” vraagt de volger. “Om de vier dagen, soms vijf maar dan heb ik die laatste twee dagen wel echt een strakke staart of knot. Voor mijn zwangerschap om de dag,” antwoordt Monique.

Eerder was het al opgevallen dat Monique in de video ‘kromme lippen’ heeft. Heeft Monique fillers?

“Even inhakend op de berichten over wat ik met mijn lippen heb gedaan. Precies niks!”

”Ik heb geen fillers in mijn lippen en heb van mezelf geen symmetrische lip en ook nog eens een scheve neus (door een auto-0ngeluk),” reageerde ze.

“Serieus dames, lekker belangrijk toch? Waarom meteen zo lelijk doen? Is jouw kop recht en symmetrisch? Doe gewoon even lief tegen elkaar, joh.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven