Niet normaal: Hoop gedoe door bizarre uitspraak over ouders van Joost Klein!

jjjpg

Er is flink ophef ontstaan door de scherpe kritiek van Henny Huisman op Joost Klein. Huisman uitte zijn kritiek vanwege de voortdurende strijd van Joost met het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd.


Op jonge leeftijd verloor Joost zijn vader aan kanker toen hij in de brugklas zat, en minder dan een jaar later stierf zijn moeder aan een hartstilstand. Na het overlijden van zijn ouders werd Joost opgevangen door zijn oudere broer en zus.


Joost werd gediskwalificeerd tijdens het Eurovisie Songfestival, maar de details van het incident moeten nog worden verduidelijkt.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Diverse media hebben gemeld dat Joost na zijn optreden om privacy vroeg, vanwege het emotionele einde van zijn lied ‘Europapa’, dat opgedragen is aan zijn overleden ouders.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

In een interview met De Nieuwe Revu heeft Henny Huisman zijn duidelijke mening hierover geuit, waarin hij zegt:

Na vijftien jaar blijft het verlies van zijn ouders hem achtervolgen, zoals hij zegt: “Het verliezen van zijn ouders speelt hem nog steeds parten. Niet dat het minder erg is, maar het is inmiddels vijftien jaar geleden.”

Met een snelle opeenvolging van gebeurtenissen vertelt hij: “Mijn moeder overleed vorige maand om 16.45 uur en ik stond om 20.30 uur op het podium. Je bent artiest of je bent het niet. Met dit soort dingen moet je om kunnen gaan.”

Huisman deelt zijn mening over de situatie, zeggende: “Als je meedoet aan zo’n groot evenement, moet je alles accepteren wat daarbij hoort.”

Een kritische noot volgt: “Hij komt aanzetten met een Stuntkabouter en een blauwe vogel, dat is prima, maar je kunt niet binnen zo’n internationale setting bepalen wat je wel en niet wilt.”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

”Als je meedoet aan het Songfestival, heb je niet de volledige regie over je eigen act. Wat ik heb begrepen, is dat Joost hier niet goed mee om kan gaan en moeite heeft met autoriteit.”


Huisman sluit af met nog wat scherpe opmerkingen richting Joost:
“Mensen zeggen: ‘Dat is typisch Joost.’ Maar als Jantje wekelijks iets steelt bij de Albert Heijn kun je dat toch ook niet wegwuiven met: ‘Dat is typisch Jantje’?”

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

”Wat Joost doet, hoort niet. Ik zie gedragingen en karaktertrekken bij hem waardoor ik denk: hij is niet geschikt voor dit soort evenementen.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joost Klein (@joostklein)

1. Dit gaat wel heel erg ver!
2.Er zijn grenzen! Dit gaat te ver..
3. Ongelooflijk dat iemand zulke dingen zegt
4. Volgens mij zit er een steekje los
5. Deze opmerkingen zijn gewoon te erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven