Dame stuurt verkeerde foto naar haar ouders: ‘Ik denk niet dat we dat hoefden te zien’

clai 1jpg

In een recente gênante situatie heeft fitnessmodel en influencer Steph Claire Smith per ongeluk een p!kante foto, die bedoeld was voor haar vriend, naar haar eigen ouders gestuurd.

Het verhaal van haar blunder werd gedeeld tijdens haar KICPOD-podcast waar ze aan haar luisteraars vertelde: “Ik stuurde een p!kante foto naar mijn vader en moeder.”

“Het ergste was dat mijn moeder zei: ‘Ik denk niet dat we dat hoefden te zien’. Ik had zoiets van ‘mam, reageer gewoon niet’.”

Deze vergissing benadrukt hoe snel een persoonlijke foto in de verkeerde handen kan vallen, zelfs binnen de eigen familie.

Ook Laura Henshaw, mede-host van de podcast, herinnerde zich het moment en voegde toe dat Steph haar ook om advies had gevraagd over de foto.

“Je ouders hadden toen de foto al gezien,” merkte ze op, wat het ongemak van de situatie nog eens extra benadrukte.

Ondanks deze gênante situatie, blijft Steph openhartig over haar intimiteit en deelt ze online hoe zij en haar man Josh een 30-daagse uitdaging zijn aangegaan om hun relatie te ‘resetten’.

Door foto’s van Steph Claire Smith op de website te tonen wordt haar rol als fitnessmodel en influencer benadrukt ondanks het ongelukkige incident met de pikante foto.

Haar verhaal dient als een waarschuwing over de risico’s van het delen van persoonlijke foto’s via digitale kanalen.

Zo blijkt dat een kleine fout kan leiden tot ongemakkelijke situaties, zelfs binnen de eigen familie. Het incident benadrukt het belang van voorzichtigheid bij het delen van intieme inhoud online.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven