Vrouw (63) en haar echtgenoot (26) in blijde verwachting: ‘We zijn zo gelukkig’

che 1jpg

Geweldig nieuws wordt gedeeld door Cheryl (63 jaar) en haar echtgenoot Quran (26 jaar): ze verwachten hun eerste kind samen. Het vreugdevolle nieuws kwam naar buiten via een YouTube-video. “We zijn zo gelukkig!”

Met al zeven kinderen en achttien kleinkinderen, had Cheryl altijd de wens om een kind te krijgen met haar veel jongere partner Quran, die 37 jaar jonger is.

Sinds 2022 zijn ze vastbesloten om hun kinderwens te vervullen. Door Cheryl’s leeftijd was het niet mogelijk voor haar om zelf zwanger te worden, dus gingen ze op zoek naar een draagmoeder.

Ondanks dat de eerste draagmoeder niet voldeed aan de voorwaarden van het contract en het contact verbroken werd, hebben ze uiteindelijk succes gehad.

In de video toont Cheryl trots een echo van hun huidige draagmoeder. “Het is geweldig dat wij ouders gaan worden,” zegt Cheryl stralend. “We krijgen eindelijk onze eigen familie.”


“Ik hou van mijn andere kinderen, maar ik heb nog nooit zo’n blijdschap gevoeld,” voegt ze eraan toe, ervan overtuigd dat zij en Quran fantastische ouders zullen zijn.


Quran vertelt dat hij in tranen uitbarstte van geluk toen hij hoorde dat hun droom eindelijk uitkomt.
“Dit wordt mijn eerste kind. Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld.”


Hoewel Cheryl niet de biologische moeder zal zijn, maakt dat voor Quran niets uit.
“Bloed maakt je geen familie en zij zal de beste moeder ooit worden.”


Hoewel Quran het jammer vindt dat het kind niet op Cheryl zal lijken, zijn de reacties vooral positief en vol blijdschap voor het stel.

1. Hun liefde wordt bezegeld met een kleintje.
2. Hij weet zeker dat zij de beste moeder ooit wordt.
3. Deze oma mag opnieuw moeder worden!
4. Het stel kan hun geluk niet op.
5. Hun grootste droom gaat werkelijkheid worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven