Ben jij onderdelen van jouw auto kwijt: Grote kans dat je het hier gaat terugvinden!

onjpg

Om je auto ’s nachts veilig te houden, is het verstandig om hem in de garage te parkeren of op een veilige locatie te laten staan.

Overweeg ook om een stevige camera te installeren, gewoon voor de zekerheid. Het laatste wat je wilt, is dat belangrijke onderdelen ontbreken.

Dieven liggen altijd op de loer, en voor je het weet, belanden je auto-onderdelen op de zwarte markt, zelfs zo ver weg als Tsjechië.

Ja, je leest het goed, Tsjechië. Hoewel we aanvankelijk dachten dat het Hongarije was, gezien de trieste staat van de omgeving, bleek het toch Tsjechië te zijn.

Het land staat bekend om zijn prachtige vuurwerk en mensen die zich niet kunnen inhouden als het gaat om andermans spullen.

We ontdekten dit aan de hand van het bord met ‘Czesci’ erop. Goed speurwerk, al zeggen we het zelf.

Als

Als je recentelijk onderdelen bent kwijtgeraakt, overweeg dan om naar Tsjechië te rijden met een andere auto.


Er is namelijk een goede kans om je gestolen onderdelen terug te kopen in Tsjechië, en dat voor een schappelijke prijs natuurlijk. Want hebberigheid is daar niet aan de orde. Via.


1. Ben jij de dupe? Grote kans dat het onderdeel van je auto hier ligt!
2. Ben je wat kwijt dan moet je hier even een kijkje gaan nemen.
3. Volop auto onderdelen te koop, wellicht hetgeen jij nu kwijt bent!
4. Niet normaal zeg! Hier moet je dus gaan zoeken
5. Jouw autodeur weg of bumper? Even hier gaan kijken!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven