OML Jegor deelt zorgwekkend nieuws: ‘soms makkelijker gezegd dan gedaan’

WhatsApp Image 2024 07 08 at 134322 2jpg

In een recente update heeft Jegor, die vorig seizoen te zien was in het programma Over Mijn Lijk, verontrustend nieuws gedeeld. De resultaten van zijn recente MRI-scan tonen aan dat de tumor in zijn hersenen is gegroeid.

Jegor kreeg in 2015 last van aanhoudende hoofdpijn en andere vage klachten. Na lang aandringen bij de huisarts werd hij naar een neuroloog doorverwezen, die middels een MRI-scan ontdekte dat hij een kwaadaardige hersentumor had.

Ondanks een operatie om de tumor te verwijderen, bleef het risico op terugkeer groot. Destijds kreeg Jegor een prognose van zeven jaar.

Negen jaar verder leeft Jegor momenteel in wat hij zijn ‘reservetijd’ noemt. Ondanks de onzekere toekomst besloten hij en zijn vriendin Daisy een gezin te stichten, en eind vorig jaar werd hun zoon Lev geboren.

Jegor moet regelmatig MRI-scans ondergaan, en vorige week was het weer zover. Via een emotioneel

Op Instagram deelde hij de uitkomst van de scan:

Jegor schrijft bij een foto met Daisy, “Laten we beginnen met dat de tumor in ieder geval niet explosief gegroeid is. Gelukkig. Maar de tumor is wel gegroeid. Hij groeit met dezelfde groeisnelheid als vorig jaar.”

Met een snelheid van twee millimeter per jaar groeit de tumor. Ondanks de gelijkmatige groei, blijft elke millimeter zorgwekkend voor Jegor en zijn gezin.

Op dit moment is de tumor te klein voor een operatie, en de groei aan verschillende kanten maakt de situatie complex.

Jegor legt uit, “De ene kant is makkelijker te opereren dan de andere. Daarnaast is de vraag eigenlijk ook of opereren uiteindelijk de beste optie is, of dat het door middel van chemo behandeld moet worden.”


Terwijl Jegor omringd wordt door onzekerheden, blijft hij positief en richt hij zich op zijn gezin. “‘Leef je leven en geniet,’ zoals Duffau dat zo mooi zegt,” vervolgt hij.


 ,,Dat is natuurlijk fijn, maar heel eerlijk: soms makkelijker gezegd dan gedaan. Ach, we gaan gewoon door. We hebben een kleine zoon die al onze aandacht en liefde nodig heeft. Niet die kanker…”

1. Helaas heeft Jegor slecht nieuws te horen geregen.
2. Jegor deelt helaas slecht nieuws…
3. Blijft verschrikkelijk, zo’n mooi en jong gezinnetje…
4. Op zijn social media deelt hij het slechte nieuws…
5. Wij wensen Jegor en zijn vrouw veel sterkte

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven