Olcay Gulsen betrapt: ‘Alle informatie is zorgvuldig gecontroleerd’

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Het Instagram-account @TheFakeBirkinSlayer, dat bekend staat om het onthullen van valse designeritems, heeft nu Olcay Gulsen in het vizier.

Met ongeveer 315.000 volgers heeft dit account al eerder beroemdheden zoals Sarah van Soelen, Yolanda Hadid, en de Vedder zussen Esther en Anne belicht.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

Dit keer ligt Olcay Gulsen onder vuur vanwege een beige Kelly tas van het luxemerk Hermès, die volgens experts overduidelijk nep is.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Olcay Gulsen staat bekend om haar voorliefde voor ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor dure designerartikelen.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Olcay Gulsen heeft zelfs blogposts gepubliceerd, zoals ‘Dit Zijn Dé Hermès Birkin Bag Dupes’ en ‘Dit Zijn De Mooiste Look A Like Hermès Slippers’.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

Velen onderschatten de impact van het kopen van nepdesignerwaren. Onderzoeker Alastair Gray deelde de duistere kanten van deze industrie met Harpers Bazaar Arabia:

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

“Wat toeristen op vakantie vaak niet zien aan die neppe handtassen, is dat ze mogelijk in elkaar zijn gezet door kinderen die uit hun familie zijn weggesmokkeld…”

@TheFakeBirkinSlayer benadrukt dat hun missie niet is om individuen te pesten. In een verklaring op hun Instagram-account laten ze weten:

“Onze verhalen betreffen alleen duidelijk neppe tassen en vormen geen persoonlijke aanval. Alle informatie is zorgvuldig gecontroleerd, met raadpleging van externe experts.”

Een bron deelde met Yvonne Coldeweijer dat de Vedder zussen geschrokken waren van de aandacht die ze kregen na te zijn uitgelicht op het account.

“Het interessantste is dat daarna deze Birkin nooit meer op sociale media is verschenen,” legt de bron uit, “Vorige keer bij een van de Vedders hebben ze de originele foto verwijderd, waarna deze automatisch uit de stories van de Birkin slayer verdween.”

De impact wordt door velen vaak onderschat…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven