Pijnlijk momentje: Marianne Timmer ziet Harry Mens en doet vervolgens dit!

WhatsApp Image 2024 06 27 at 134313png

Marianne Timmer lijkt duidelijk afstand te nemen van Harry Mens nadat hij onthulde dat ze een prille relatie zouden hebben.

Beiden waren gisteren aanwezig bij de Nationale Haringpartij, maar Marianne liep snel weg toen ze Harry zag…

Gisteren waren er veel bekende Nederlanders aanwezig bij het jaarlijkse haringfestijn, waaronder Harry Mens en Marianne Timmer.

Opvallend genoeg waren ze dit keer niet samen. Hoe staat het er nu voor tussen de twee? “Dat moet je aan haar vragen,” antwoordde Harry Mens in gesprek met Shownieuws.

Hij voegde eraan toe dat ze sindsdien geen afspraak meer hebben gehad. “Nee, even niet nee, want ze moest van de schrik bekomen van al die belangstelling.”

De verslaggever van Shownieuws vroeg Marianne, terwijl ze langs liep, bij Harry te komen staan, maar ze antwoordde zelfverzekerd: “Nee, dank je. Ik ben hier nu met mijn vriendinnen en dat blijft ook zo,”.

Ondanks de nabijheid van Harry benadrukte Marianne dat ze gewoon vrienden zijn, hoewel ze het “op de een of andere manier een beetje een apart verhaal” vindt.

Opnieuw benaderde de verslaggever Marianne en vroeg, wijzend op Harry, “Echt geen leuk momentje samen?”.

Marianne antwoordde met “Ik ga even wat drinken, dus veel plezier!” voordat ze snel wegliep, en het moment werd besproken bij de desk van Shownieuws.


Bart Ettekoven merkte op dat de tv-situatie “ongemakkelijk” was. Hij reageerde met: “Dit was wel even een momentje, hoor.” Sandra Schuurhof stemde hiermee in door te zeggen: “Vooral pijnlijk!”


In de afgelopen tijd werden Harry en Marianne vaak samen gezien, zoals tijdens Koningsdag en recentelijk bij een lunch in Hotel de L’Europe.


Harry bevestigde zelfs geruchten over een relatie op Radio 538 met de woorden: “Het is nog heel pril en de tijd zal leren wat er echt van komt,”. Hij vertelde ook dat hij elke ochtend met Marianne facetimet.


Marianne ontkende echter dat er sprake is van een romantische relatie. Ze zei aan RTL Boulevard: “Van mijn kant is het puur zakelijk.”


1. Harry besluit niet veel later het feest te verlaten….
2. Dit moment wordt ‘ongemakkelijke tv ‘ genoemd…
3. Het blijft toch wel een apart verhaal…
4. Wel heel erg ongemakkelijk in het bijzijn van velen
5. De waarheid zal waarschijnlijk ergens in het midden liggen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven