Moeder verdient bijna een ton per jaar maar komt niet rond: ‘Kunnen nooit iets leuks doen’

geld6 1jpg

Een vrouw heeft een verrassende onthulling gedaan: ondanks haar jaarlijkse inkomen van ruim 81.000 pond, wat neerkomt op zo’n 93.000 euro, lukt het haar nauwelijks om de eindjes aan elkaar te knopen.

Zelfs een simpel tijdschrift of wat make-up zijn voor haar te duur geworden. De stijgende kosten van het dagelijks leven zijn overal voelbaar, maar vooral in het Verenigd Koninkrijk lijkt de situatie schrijnend te zijn.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Op het Mumsnet forum uitte een alleenstaande moeder haar frustraties, welke werden opgepikt door de krant The Mirror.

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand:  ‘Ik kan opstaan zo laat als ik wil’

Ze verwoordde het als volgt: “Het is niet zo dat ik helemaal zonder eten zit, maar ik moet elke dag budgetteren om rond te komen.”

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: ‘Deze jongen staat op de site van Radar!’

Volgens haar kan ze zelfs geen kleine luxeproducten meer veroorloven, zoals een kopje koffie, een tijdschrift of een lippenstift.

“Wie”Zou er tegenwoordig nog spaargeld zijn?” vraagt ze zich af, als alleenstaande co-ouder in Londen, waar de hypotheekkosten enorm hoog zijn.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

“Al mijn gespaarde geld is op, en nu kan ik helemaal geen leuke dingen meer doen. Ik kan mijn kinderen niets geven en we kunnen nooit iets leuks doen.”

Zou je denken dat met een inkomen van 81.000 pond per jaar, ofwel 6.750 pond per maand, voldoende zou moeten zijn. Maar volgens haar is dat niet het geval.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Ze uit ook haar boosheid naar de overheid: “Ik snap niet hoe zij kunnen beweren dat de economie fantastisch draait en dat de inflatie wel meevalt.”

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand:  ‘Ik kan opstaan zo laat als ik wil’

Haar post leidde tot veel reacties. Een andere gebruiker schreef: “Ik verdien iets meer dan jij en houd ook maar weinig over. Mijn hypotheek is 1.300 pond per maand.”

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

1. Volgens mij gaat er dan iets verkeerd!
2. Ken toch genoeg mensen met minder…
3. Deze moeder kan nog net eten kopen voor haar kinderen…
4. Ze kan helemaal niets voor haar kinderen kopen.
5. Sparen is onmogelijk voor deze moeder..

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven