Kersverse moeder betrapt schoonmoeder met haar baby: ‘extreem vreemd en zeer ongepast’

baby 1024x768jpg

Een moeder deelt haar ontzetting nadat ze haar 60-jarige schoonmoeder heeft betrapt terwijl ze probeerde haar zoon borstvoeding te geven.

Als “extreem vreemd en zeer ongepast” omschrijft ze het gedrag en onthult ze dat haar schoonmoeder ook tracht de baby haar “mama” te laten noemen in plaats van oma.

Verward en overstuur blijft de moeder vasthouden aan de term “tata,” wat oma betekent in het Libanees-Arabisch, om te voorkomen dat haar zoon het gedrag van haar schoonmoeder overneemt.

Op Reddit deelt ze haar ervaring waarbij ze benadrukt dat haar schoonmoeder niet alleen probeert de baby borstvoeding te geven, maar ook volhoudt met het gebruik van de term “mama.”

De moeder onthult dat haar schoonmoeder een “slecht plan” had om genegenheid te winnen door haar kleinzoon borstvoeding te geven.

Tijdens een onaangekondigd bezoek aan haar huis, toen de moeder even weg was om te douchen, probeerde de schoonmoeder de baby aan haar borst te leggen.

De moeder benadrukt dat ze haar schoonmoeder geen toestemming heeft gegeven om de baby op deze manier te behandelen en dat ze sterk afkeurt dat haar schoonmoeder zich als de moeder van de baby probeert te gedragen.

Uitdrukking gevend aan haar frustratie en onbegrip over het gedrag van haar schoonmoeder, deelt ze haar verhaal op Reddit. De reactie van de Reddit-gemeenschap is geschokt, met veel gebruikers die het gedrag van de schoonmoeder als “walgelijk” bestempelen.

Er is zelfs een gebruiker die suggereert dat de schoonmoeder een “time-out van zes maanden” verdient voor haar daden.

Anderen uiten hun afkeuring en adviseren voorzichtig te zijn met de interacties tussen de schoonmoeder en de baby.

De moeder wordt aangemoedigd om grenzen te stellen en duidelijk te communiceren over wat acceptabel gedrag is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven